Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Lluís Cortés: «Sento impotència perquè hem fet 39 centrades i no n'hem ficat cap»

L'expedició blaugrana lamenta l'ensopegada davant el Rayo després d'empatar a 1

FC Barcelona

Segon partit de Lliga de la temporada i el Barça ja sap el que és deixar-se punts. A l'estadi de Vallecas, el conjunt blaugrana s'ha trobat un Rayo Vallecano plantat dins la seva àrea i ha estat incapaç de realitzar un joc eficaç per desmuntar la muralla rival ni tampoc trobar espais per arribar amb claredat constant a la porteria local. No ha estat per falta de ganes, ni d'intents, i els sentiments de Lluís Cortés al final del partit eren molt clars: «Sento impotència perquè hem fet 39 centrades, comptabilitzades per l'analista, i no n'hem ficat cap. Sento ràbia i impotència perquè hem tingut moltes arribades i no hem pogut fer gols».

L'entrenador del Barça ha lloat el partit del Rayo, ja que sabia que l'equip de Vallecas «no posaria les coses fàcils», però ha fet èmfasi en el nombre de centrades per remarcar el que li ha faltat al seu equip: «El problema és que d'aquestes 39 centrades, no hi ha hagut ocasions clares. Hem intentat moure al rival, arribar i crear ocasions, algunes han arribat i no han estat gol i altres no les hem ni arribat a crear». Això sí, Cortés ha volgut deixar claríssim que l'empat no s'ha produït per un excés de confiança blaugrana i ha enviat un missatge molt clar al vestidor: «No detecto excés de confiança, totes les jugadores venien conscients dels errors del passat. El dia que detectem confiança en una jugadora, prendrem mesures».

Pel que fa a la plantilla, la capitana ha donat la cara. Alexia Putellas ha felicitat al Rayo per dur a terme a la perfecció el seu plantejament: «Al final el seu pla de partit els ha sortit bé; intentaven rascar el que poguessin i perdre molt de temps». Centrant-se més en el Barça, ha admès la dificultat del matx però espera una millora de totes, ja que aquest tipus de duels el Barça se'ls pot trobar ben sovint: «Ocasions no hi ha hagut molts, però aixecaves el cap i hi havia 9 jugadores dins l'àrea. Som el Barça i hem de trobar aquests espais, perquè estic segura que tots els equips a partir d'ara ens jugaran així». Per acabar, la de Mollet del Vallès ha afirmat que aquest empat no afecta per res al pròxim partit i contra l'Atlético es veurà un duel «totalment diferent».

 

Notícies relacionades

Comenta