Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Van Veenendaal, l'única entre les estrelles

La portera de l'Atlético de Madrid, Sari Van Veenendaal, és l'única representant de la Lliga a l'onze ideal de la FIFA

FIFA

Fins a nou jugadores de Primera Divisió estaven nominades per la FIFA per formar part del millor onze de l'any. De les 55 jugadores que hi havia a la llista que va publicar l'organisme, el Barça amb quatre jugadores, era el club de la Lliga amb més representació. Les mundialistes Jennifer Hermoso, Caroline Graham Hansen i les holandeses Lieke Martens i Van der Gragt. Els altres equips de la Lliga que comptaven amb jugadores en aquesta llista eren el Rayo Vallecano amb dues jugadores, la xilena Camila Saez i la veneçolana Oriane Altuve; el Deportivo amb Michelle Romero; l'Atlético de Madrid amb la portera Sari Van Veenendaal; i per últim el Tacon amb la davantera sueca Kosovare Asllani. De totes elles, a la gala celebrada aquest dilluns al Teatre Alla Scala de Milà, només l'holandesa Sari Van Veenendaal s'ha fet amb un lloc a l'onze ideal a més a més de ser escollida com a millor portera de l'any.

Finalment, l'onze ideal escollit per la FIFA ha estat el format per les següents jugadores: Sari Van Veenendaal a la porteria, la defensa formada per Kelley O'Hara, juntament amb les dues centrals de l'Olimpique de Lió, l'anglesa Lucy Bronze i la francesa Wendy Renard i tancant la línia defensiva, la sueca Nilla Fisher del Wolfsburg alemany. Al mig del camp la francesa Amadine Henry, Julie Ertz i la brasilera Marta Vieira. En atac, les nord-americanes Rose Lavelle, Megan Rapinoe i Alex Morgan.

Destaca la presència de fins a cinc jugadores nord-americanes gràcies al seu paper al Mundial. Pel que fa a els clubs, l'Olympique Lyonnais, campió de la Champions League és l'equip amb més representació amb un total de tres. Als premis individuals, Megan Rapinoe vas'ha endut el guardó com a millor jugadora de l'any per davant de Alex Morgan i Lucy Bronze i Sari Van Veenendaal com a millor portera.

 

Notícies relacionades

Comenta