Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

La Gala de les Estrelles troba un nou forat en el calendari

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat que se celebrarà el 3 de desembre, després d'ajornar-la el mes d'octubre per la sentència del procés

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat a través del seu portal web que la vuitena edició de la Gala de les Estrelles se celebrarà el dimarts 3 de desembre a les 19.30 hores. Inicialment, estava previst que la gran festa del futbol català tingués lloc el passat 14 d'octubre, però es va decidir ajornar-ho com a «mesura preventiva» pels «fets» que van tenir lloc a Catalunya arran de la sentència del procés.

La data canvia, però l'escenari segueix sent el mateix. D'aquesta manera, l'acte es desenvoluparà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Escenari ideal per la borratxera de premis que s'entregaran a les principals figures del futbol català. La joia de la corona se l'endurà Aitana Bonmatí, donat que la jugadora blaugrana ha estat escollida com la millor futbolista catalana de la temporada 2018/19 per primera vegada en la seva trajectòria. La seva companya d'equip, Alexia Putellas, s'emportarà el reconeixement com a màxima golejadora gràcies a les seves 18 dianes. Finalment, la 'matalassera' Laia Aleixandri s'erigirà també com una de les grans triomfadores, tot sent designada com la futbolista amb més projecció.

L'únic premi el vencedor del qual encara es desconeix és el del millor gol del futbol català. Entre els tres candidats es troba Aitana Bonmatí, nominada per la seva espectacular vaselina contra el gran rival a la Lliga del Barça, l'Atlético de Madrid. La futura millor jugadora catalana es jugarà el seu segon reconeixement amb Joan Oriol (Lleida Esportiu) i Guillem Naranjo (Juvenil de la Damm). En aquest cas, el guanyador no l'esclareix el vot del jurat, sinó a través d'una votació pel portal web d'Esport 3.

El futbol femení s'ha quedat ben a prop de fer el ple. Finalment, el tècnic del Barça, Lluís Cortés, no podrà alçar el guardó de millor entrenador català, que serà per Pep Guardiola (Manchester City). Tampoc ho faran ni Ainara Acevedo, ni Matilde Esteves, ja que el premi a millor àrbitre se l'endurà, una vegada més, Xavier Estrada.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta