Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Oficial: Hi haurà Supercopa d'Espanya

El Barça, el Levante, la Real Sociedad i l'Atlético de Madrid seran els quatre equips que es disputaran el títol en format de final a quatre

FC Barcelona

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat aquest matí que el pròxim mes de febrer tindrà lloc la primera edició de la Supercopa d'Espanya. El format serà a través d'una final a quatre amb Barça, Levante, Real Sociedad i Atlético de Madrid, els quals disputaran una semifinal on sortiran els dos finalistes que dies més tard jugaran la gran final.

Les dates, encara una incògnita, excepte la final, fixada pel 9 de febrer, cap de setmana d'aturada a la Lliga i dos dies abans que la ronda de vuitens de final de la Copa de la Reina, fixada per aquella setmana. Les dues semifinals d'aquesta nova Supercopa d'Espanya es disputarien durant aquella setmana, del 3 al 9 de febrer. El camí fins a la final de la Copa de la Reina també s'ha fet públic aquest matí. Els quarts de final tindran lloc els dies 25 i 26 de febrer, mentre que les semifinals seran el 17 i 18 de març, deixant la final per dues setmanes després d'acabar la lliga regular, el 31 de maig.

També es desconeix la seu on es disputaran els tres partits, si serà a camp d'algun dels equips participants o si s'escollirà un camp neutral. El que també encara és una incògnita és quins seran els partits de semifinals.

Per altra banda, l'elecció dels quatre equips participants ha estat de la següent manera. Com a campió de la Copa de la Reina, la Real Sociedad; com a campió de Lliga, l'Atlético de Madrid i els dos millors classificats, segon i tercer respectivament de Lliga la temporada passada, Barça i Levante.

 

Notícies relacionades

Comenta