Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Un altre Atlético-Barça

La primera Supercopa d'Espanya farà que aquests dos equips es torni a trobar a les semifinals

FC Barcelona

El Barça i l'Atlético de Madrid semblen tenir un imant aquesta temporada en els sorteigs. Després de quedar aparellats als quarts de final de la Champions, la sort ha presentat el mateix resultat a la nova Supercopa d'Espanya. Aquest torneig, on participen Barça, Atlético, Levante i Real Sociedad, celebrarà la seva primera edició a la ciutat de Salamanca del 5 al 9 de febrer, on Atlético i Barça s'enfrontaran a la segona semifinal, el dijous 6 de febrer. D'altra banda, l'altra semifinal la jugaran Real Sociedad i Levante, el dimecres 5 de febrer. Els guanyadors d'aquests partits es veuran les cares a la gran final, el diumenge 9 de febrer. Tot això, amb els horaris encara per decidir.

Amb aquest sorteig, el Barça ja sap que s'haurà d'enfrontar a l'Atlético quatre vegades en els pròxims dos mesos i mig; a la Lliga, a la Supercopa i a l'eliminatòria de Champions. De moment, però, només s'ha jugat un partit entre aquests dos equips, el 6 a 1 de Lliga a l'estadi Johan Cruyff, en partit corresponent a la Jornada 3 de Lliga. Pel que fa a l'altra semifinal, Real Sociedad i Levante van empatar a 0, a la jornada 2 de la competició, en un partit disputat a terres basques.

La curiositat que ha deixat aquest sorteig de la nova Supercopa és que tant aquí, com al sorteig de quarts de final de la Champions, l'aparellament entre l'Atlético i el Barça ha estat el primer a sortir en ambdues ocasions.

L'entrenador del Barça, Lluís Cortés, ha parlat d'aquest sorteig i del partit contra l'Atlético en declaracions als mitjans propis del club: «El resultat que vam tenir a la Lliga és una mica irreal, la diferència entre els dos equips no és de 6 gols a 1 ara mateix». D'altra banda, el tècnic català ha comentat aquesta etiqueta de favorit amb la que el Barça arribarà a la Supercopa: «No sé si favorit, al final qui va guanyar l'última Lliga són elles. El tema favorit és molt relatiu. Ara estem ben posicionats a la Lliga i la nostra dinàmica està sent molt bona no només pels resultats sinó també per sensacions».

 

Notícies relacionades

Comenta