Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

'Yiyi' també fa les maletes

La futbolista andalusa segueix els passos d'Irene López i rescindeix el seu contracte amb l'Espanyol després de fitxar pel club el passat estiu

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

La davantera Yaiza Relea 'Yiyi' ha arribat a un acord amb l'Espanyol per rescindir un contracte que unia ambdues parts fins al 30 de juny del 2021. Segons especifica el club, s'ha produït a «petició expressa» de la futbolista. D'aquesta manera, 'Yiyi' segueix els passos d'Irene López, que ja es va desvincular de l'entitat 'perica' el passat 23 de desembre per la manca de minuts. En ambdós casos, l'Espanyol les va incorporar en el darrer mercat estival.

Procedent del Betis, l'atacant madrilenya desembarcava a l'Espanyol amb l'objectiu d'engreixar el potencial ofensiu d'un equip amb dificultats de cara a porteria. No obstant això, en les 16 jornades de Lliga no ha marcat ni un sol gol. En total, ha disputat 334 minuts repartits en nou partits -només tres com a titular-. Durant l'estada de Salvador Jaspe, 'Yiyi' va anar acumulant minuts sortint des de la banqueta com a revulsiu. En els quatre partits que duu Jordi Ferrón a la banqueta, en canvi, ha estat desconvocada en dos i no ha jugat cap minut en les altres dos restants. El club no ha volgut fer declaracions al respecte, al·legant que avui no disposava de temps.

Així les coses, la plantilla de l'Espanyol es queda amb 19 fitxes. En cas que el club ho estimés oportú, en aquest mercat hivernal podria incorporar fins a tres noves futbolistes per redreçar una temporada on l'equip blanc-i-blau és cuer de la Lliga amb només tres punts en el caseller.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta