Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Lauren Florido deixa l'Espanyol

El fins ara adjunt a la coordinació general, Rubén Rodríguez, i el tècnic del primer equip, Jordi Ferrón, assumiran les funcions de coordinació i de la globalitat de la secció femenina fins a final de temporada

Les oficines de l'Espanyol treuen fum. Un dia després de transcendir la rescissió de contracte de 'Yiyi', el club blanc-i-blau anuncia que el fins aleshores coordinador de la secció femenina, Lauren Florido, es desvincula de l'entitat per «motius personals», segons s'especifica en el comunicat oficial. D'aquesta manera, el fins ara adjunt a la coordinació general, Rubén Rodríguez, i el tècnic del primer equip, Jordi Ferrón, assumiran les funcions de coordinació i de la globalitat de la secció femenina fins a final de temporada.

Florido va arribar a l'Espanyol en el mes de juny del 2017, precisament quan Joan Bacardit assumia les regnes del primer equip com a entrenador. Des de la seva estada, han passat dos tècnics més: Salvador Jaspe i Jordi Ferrón. Aquest període de temps s'ha caracteritzat per la irregularitat pel que fa a resultats esportius, la inestabilitat a la banqueta i la manca de rendiment de bona part dels fitxatges realitzats. De fet, en aquesta primera meitat de temporada han coincidit tots tres elements, sent l'Espanyol cuer de la categoria amb només tres punts en el caseller i sense haver assolit cap victòria en 16 jornades disputades -15, descomptant el partit suspès per la vaga contra el Granadilla-.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta