Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Lluís Cortés: «Aquests són els partits contra l'Atlético de Madrid»

Tècnic i jugadores mostren satisfacció per passar a la final tot admetent l'enorme dificultat del duel

FC Barcelona

El Barça disputarà la final de la primera Supercopa. Després d'un partit molt bonic de futbol entre Barça i Atlético de Madrid, les blaugrana s'han imposat per 2 gols a 3 tot i veure's per darrere en el marcador amb el gol inicial de Duggan. El conjunt català ha sabut remuntar el duel, ha aconseguit una bona distància i ha sabut patir quan l'Atlético ha escurçat distàncies, aconseguint així la classificació per la final del diumenge 9 a les 12.00 hores. Lluís Cortés ha admès la dificultat de la victòria en acabar el partit: «Ha estat una victòria molt treballada. Hagués estat molt diferent si, en comptes de marcar-nos elles, fem l'1 a 4. Però bé, ho hem treballat, les jugadores han fet un esforç brutal i bé, aquests són els partits contra l'Atlético de Madrid».

El mateix entrenador blaugrana ha valorat molt positivament el rendiment de les seves jugadores davant una possible adversitat, ha destacat la bona forma en què han tornat les lesionades i, a més a més, ha comentat els principals canvis que hi ha hagut en aquest duel de Supercopa respecte al 0 a 0 de Lliga: «La diferència va ser en nosaltres, que poder no teníem tanta necessitat de guanyar. Avui no valia perdre ni empatar, que et duu a uns penals que ningú vol. Això ha fet que es veiés un partit de més anada i tornada que no el de Lliga».

Pel que fa a la plantilla, diverses jugadores han estat protagonistes a zona mixta. Mariona Caldentey ha marxat molt satisfeta del primer temps blaugrana, però sí que ha reconegut el que ha faltat al segon per rematar el duel: «Nosaltres teníem clar el plantejament, volíem anar a dalt, volíem anar a per elles. Crec que hem fet una primera part molt i molt bona i després, amb el 3 a 1, potser ens hem relaxat una mica. S'han posat de ple al partit, hem sabut sofrir i és un dia per estar contentes».

També ha parlat Andrea Pereira, que ha volgut ressaltar la capacitat de reacció del seu equip després de veure's per darrere molt ràpidament per culpa del cacau sorprenent de Toni Duggan: «Hem començat amb aquell gol en contra que ens ha fet dubtar, però confiàvem en l'equip. Sabem que tenim potencial per donar-li la volta als partits i així ha estat, amb un 1 a 3». Parlant d'aquesta remuntada, Patri Guijarro ha destacat la «suficient calma i el cap fred» que ha tingut l'equip per capgirar l'electrònic i, també, la capacitat de tenir la pilota a la segona meitat per evitar l'empat 'matalasser'.

 

Notícies relacionades

Comenta