Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Bruna Vilamala: «Marcar el gol ha estat la cirereta del pastís»

La jove futbolista del Barça ha celebrat la seva estrena golejadora amb la samarreta del primer equip

LaLiga

La victòria del Barça per 0 gols a 6 al camp de l'Sporting Huelva ha estat més dolça gràcies a la futbolista que ha tancat el marcador. La jove del planter, Bruna Vilamala, ha tornat a tenir uns minuts amb el primer equip i ha aconseguit estrenar-se com a golejadora, aprofitant una bona passada d'Alexia per batre a Chelsea. Després de debutar el passat febrer contra el Sevilla i de jugar contra el Logroño la passada jornada, el gol de Bruna ha arribat en el seu tercer partit de Lliga i les declaracions postpartit de la de Borgonyà han confirmat el seu estat d'ànim: «La veritat és un somni. A les categories inferiors el que busques és arribar al primer equip, vaig tenir la sort de debutar contra el Sevilla, de seguir sumant minuts contra el Logronyo i avui poder seguir jugant. Marcar el gol ha estat la cirereta del pastís».

A més a més, Bruna també ha celebrat el partit del Barça, ja que per tots era ben sabuda la dificultat històrica que l'equip blaugrana havia tingut a casa de l'Sporting Huelva: «Sabíem que era un camp molt difícil, hem tingut la sort de marcar aviat, que era el que buscàvem. Estem molt contentes pel partit que hem fet, perquè hem pogut fer el nostre joc i pels 3 punts en un camp així». I no només ha comentat els 90 minuts sobre el camp, sinó que també ha lloat el treball que l'equip està fent: «Treballem per atacar i per fer els gols, però també treballem per defensar i que no ens fiquin. Així que crec que la feina que fem és molt equilibrada i per això obtenim aquests resultats».

Pel que fa a l'entrenador, Lluís Cortés ha fet referència a l'estrena de Bruna Vilamala com a golejadora, felicitant la futbolista per la seva estrena: «Estem molt contents que les joves jugadores puguin participar amb el primer equip. Avui Bruna ha pogut participar i ha pogut marcar. Estem molt contents per ella, cal felicitar-la i toca seguir perquè pugui fer-ne molts més». Destacant la confiança en les joves, precisament el contrari és l'objectiu amb els rivals, aconseguir que no vegin cap oportunitat de treure alguna cosa positiva: «És el que hem d'intentar, que el rival no s'ho arribi a creure, aquest és el nostre objectiu en partits d'aquest tipus».

Per aconseguir aquest objectiu és molt important la profunditat de plantilla i en aquests duels que s'han jugat de temporada, sembla clar que el Barça ho té com afirma el seu entrenador: «Tenir un vestidor tan ampli quan a possibilitats de jugadores, ens facilita molt la feina. Qualsevol jugadora que fiquis saps que ho farà igual o millor que les que estan jugant. Això ens dóna molt de ritme per les segones parts». A part, també és necessari un equip que no cregui en un rival fàcil i Lluís Cortés ha comentat que la màxima dificultat radica en un tema molt distant de la motivació: «Les jugadores vénen motivades de per si, són jugadores molt humils, que saben que en qualsevol camp es poden complicar les coses. La part més complicada és escollir, escollir onze que hagin de jugar. És el més difícil de ser l'entrenador d'aquest equip».

 

Notícies relacionades

Comenta