Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Lluís Cortés: «La derrota no ha de tacar la nostra temporada»

L'expedició blaugrana ha reaccionat a la fi de la Lliga perfecta que duien fins ara

LaLiga

Tot té un principi i un final. 758 dies i menys de 48 hores després de disputar la final de la Copa de la Reina, el Barça ha tornat a perdre un partit de Lliga. Ha estat al camp de l'Atlético de Madrid, on les blaugrana han vist com la gasolina s'ha esgotat abans de temps i no han estat capaces d'aturar un Atlético pletòric en atac. Al final, 4 a 3 al marcador que deixa el Barça amb 28 victòries i una derrota a la Lliga. Però tot i aquest petit imprevist, l'any culer és excel·lent i així l'ha valorat Lluís Cortés als micròfons de LaLigaSportsTV: «Per res ha de tacar la nostra temporada. Veníem aquí amb menys de 48 hores de descans després de la final de Copa i la respectiva celebració. Hem prioritzat altres coses abans de les esportives, però això és el bo d'haver fet els deures quan tocava».

L'entrenador de Balaguer ha arribat a anar un pas més enllà, per mostrar la satisfacció que sent amb tot el que ha aconseguit la plantilla. Per ell, la clau han estat aquestes 48 hores i que les forces han arribat molt justes: «Estic content amb la feina de l'equip. Hem comès errors puntuals, però no estic enfadat, trist o disgustat amb l'actitud de l'equip. Crec que ho hem intentat tot, però la gasolina ha arribat fins on ha arribat». Igualment, l'Atlético era un conjunt amb molts problemes de cara a porteria, però un partit entre el Barça i les 'matalasseres' sempre és important i es vol vèncer: «Un Barça-Atlético sempre és un Barça-Atlético, tots volem guanyar a aquest rival que ens ha competit les lligues. Era el dia ideal per poder-nos guanyar».

Evidentment, tenint la final contra el Levante tan recent, Lluís Cortés ha hagut de plantejar un onze molt diferent del qual ha acostumat a tothom. Unes alineacions que, en diferents ocasions, han estat motiu de debat perquè molts pensen que sempre juguen les mateixes. Però a les seves declaracions postpartit, el tècnic del Barça ha defensat el que porta fent durant tot aquest curs: «Si mirem les estadístiques de minuts, això que no hi ha rotacions és una equivocació. Som un dels que més ha rotat de la Lliga i si mirem a Europa, estic convençut que som els que més minuts hem repartit».

Pel que fa a la plantilla, Patri Guijarro també ha fet referència al poc temps de descans, lamentant la derrota: «No ens agrada perdre, sempre volem guanyar, però l'Atlético ha fet un bon partit, s'ha vist un bon partit. Venim de menys de 48 hores d'un enfrontament, cansament a les cames i mental». Però amb la feina feta i els tres títols al sac, la balear ha enviat el mateix missatge que Alexia de cara a futures temporades: «Nosaltres som ambicioses, sempre volem més. Aquest any ja ha acabat en àmbit de títols, però no ens posem sostre. Això és el principi de tot».

 

Notícies relacionades

Comenta