Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Montes i Camacho no es posen d'acord

L'entrenador de l'Espanyol creu que el seu equip va ser millor mentre que el del Santgra assegura que l'empat hagués estat el més just

Futfem.cat | Sergio Reches

Després del primer derbi de la temporada, Toni Camacho i José Antonio Montes van valorar el 2-4 final. L'entrenador adrianenc no estava satisfet amb el marcador: "El més just hagués estat l'empat, el partit ha estat molt disputat". Pel tècnic blanc-i-blau, en canvi, el seu equip va realitzar un millor partit: "Humilment crec que el resultat és just, hem tingut moltes ocasions i podríem haver anat al descans amb una avantatge més gran".
Montes destacava tots els al·licients que té un derbi d'aquestes característiques: "Hem tingut topades, jugades, gols, intensitat, emoció... Més no es pot demanar!". I parla també de la rivalitat entre els dos equips, que comparteixen la mateixa ciutat: "Els dos ens coneixem molt bé, la rivalitat existent fa que aquests partits tinguin un altre encant. Jo he viscut dos derbis i són partits diferents, que agrada jugar-los".

Per a Toni Camacho, en canvi, era el primer derbi, tot i que afirma que no ho han treballat de manera especial aquesta setmana: "Ho hem fet igual que la resta de setmanes, les jugadores estan motivades cada dia". El tècnic adrianenc es lamentava del poc que va aguantar l'empat el seu equip: "Hem aconseguit el més difícil, que era l'empat, i a la següent jugada ens han fet el 2-3 i un altre cop hem hagut d'anar a remolc". Camacho va aprofitar per confessar els punts que encara ha de reforçar en aquesta nova i rejovenida plantilla: "Perdem moltes pilotes al mig del camp i encara ens costa pensar que, en aquesta categoria, això et suposa un gol i també ens falta més equilibri a l'equip".
En el què sí que van coincidir els dos entrenadors va ser en la gran aposta ofensiva que va fer el Sant Gabriel: "Ha fet un gran treball de desgast físic sense donar per perdut mai el partit", afirmava Montes, i Camacho es mostrava molt satisfet: "Avui hem lluitat fins al final, les jugadores han d'estar molt contentes".

 

Notícies relacionades

Comenta