Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Laura Ràfols i Maria Llompart inauguren la Plaça dels Jugadors del Barcelona

L'entitat blaugrana ha aprofitat la festivitat de la Mercè per presentar una escultura commemorativa

fcbarcelona.cat

El Barcelona ha inaugurat aquest matí la Plaça dels Jugadors, un espai on el club ha situat el Monument als Jugadors del Barcelona. Una gran escultura de bronze i ferro de més de tres metres d'alçada que vol retre homenatge als futbolistes del passat, present i futur de l'entitat blaugrana.
En l'acte han participat membres de totes les categories i la secció femenina ha estat representada per la capitana del primer equip, Laura Ràfols i la jugadora del Juvenil-Cadet, Maria Llompart.
La comitiva ha estat encapçalada pel vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, que ha explicat el sentit d'aquesta obra: "Un monument, no a ningú, sinó a tots. No a les persones, sinó al club. Jugadors que, molts d'ells, no són Pitxitxi, no sortien als cromos que col·leccionàvem alguns de petits, però que van suar la samarreta amb el mateix esforç, compromís i tots aquells valors que avui els nois de la nostra escola i la Masia treballen dia a dia".
Laura Ràfols i Maria Llompart han participat també en la lectura d'un poema elaborat per a l'ocasió per Joan Vilà, exjugador i membre de la directiva del club barceloní, juntament amb altres futbolistes de l'entitat blaugrana.

 

Notícies relacionades

Comenta