Més especials

Les millors imatges del 2015

Les millors imatges de l'any i les més vistes

FutfemPuntCat aposta pel periodisme de qualitat i aquest és impossible sense imatges que l'acompanyin. Aquestes són les millors imatges recollides pels fotògrafs de FutfemPuntCat durant l'any 2015.

 

FOTOGALERIA: L'ALTRA CARA DEL BARÇA-TWENTE
Les millors imatges de tot allò que no es va veure a simple vista de l'eliminatòria de vuitens de final de Champions en una fotogaleria de Marc González i Pedro Salado.

 

FOTOGALERIA: CATALUNYA-EUSKADI
Una tarda de rècord la que es va viure al Miniestadi amb el partit entre les seleccions de Catalunya i Euskadi. Un seguiment especial de FutfemPuntCat d'un partit que van immortalitza Pedro Salado i Marc González amb aquesta fotogaleria.

 

SEGONA DIVISIÓ: SEAGULL-COLLERENSE B
El Seagull va entrar a la història de la Segona Divisió firmant el millor inici de la història d'un equip català en aquesta categoria en una golejada també històrica davant el filial del Collerense. Miguel López Mallach en va fer una fotogaleria.

 

PREFERENT: SABADELL-SANT GABRIEL B
FutfemPuntCat també segueix de ben a prop el futbol de la Preferent catalana. Aquest any ja ens ha donat un gran partit enfrontant els dos primers classificats. El vam seguir en directe i aquesta és la fotogaleria del partit de Pedro Salado.

 

PARTIT HOMENATGE A TEIXI
En les ocasions especials, com l'homenatge de l'Europa a la seva eterna capitana, FutfemPuntCat també hi és present sempre amb la cobertura més àmplia. Sergio Reches ens va apropar aquell dia tant especial amb aquesta fotogaleria del partit i aquesta altra fotogaleria de les imatges més emotives de l'homenatge.

 

FINAL COPA CATALUNYA
Un altre dels esdeveniments de l'any en el futbol català es la Copa Catalunya. Com sempre, FutfemPuntCat hi era i us vam apropar el partit a través d'una fantàstica fotogaleria de Pedro Salado.

 

INSTAGRAM
Coincidint amb l'inici de la temporada 2015/16 també vam estrenar Instagram (@FutfemPuntCat). En només tres mesos ja som una comunitat de gairebé 900 instagramers, que gaudim de les millors imatges del futbol femení català a través dels fotògrafs de FutfemPuntCat. Aquestes són les imatges que més us han agradat.

 

GOL DE MARTA CORREDERA. La jugadora de l'Arsenal va marcar a l'últim minut del Catalunya-Euskadi i va posar d'empeus el Miniestadi. Foto de Pedro Salado.

 

GOL D'OLGA GARCÍA. El gol de la blaugrana a la tornada dels vuitens de final de Champions davant el Twente. Foto de Marc González.

 

L'ACTUALITAT DE CADA JORNADA. A través de l'Instagram de FutfemPuntCat també pots seguir l'actualitat de cada jornada i de cada dia amb les millors imatges de totes les categories. Foto d'Ernesto Aradilla.

 

VÍDEO
Perquè FutfemPuntCat no para de créixer, pel Catalunya-Euskadi vam estrenar també contingut audiovisual amb aquest magnífic resum del partit i de les declaracions posteriors realitzat i editat per Marc Moliné.

 

Notícies relacionades

Comenta