Més especials

Les millors històries del 2015

Les millors històries de contingut especial de FutfemPuntCat de l'any 2015

Sergio Reches (Futfem.cat)

El 2015 ha sigut un any especial per a FutfemPuntCat on s'ha consolidat l'aposta pel contingut propi amb històries personals i reportatges especialitzats d'actualitat o no. Aquestes han sigut les grans històries més destacades del contingut especial de FutfemPuntCat de l'any que avui s'acaba.

 

"AIXÒ NO ÉS UN JOC, AQUÍ ES VE A COMPETIR I A GUANYAR"
El cas de María Braco a Navarra (29.01.2015) va encendre tots els debats sobre el tracte i els valors de les Federacions, seleccions i entrenadors. Una història d'Edurne Concejo.

 

VESELA IVANOVA: "VAIG APRENDRE CATALÀ GRÀCIES AL FUTBOL"
La jugadora d'origen búlgar i internacional amb Azerbaidjan ens explicava (13.02.2015) la seva experiència a Catalunya, a l'AEM i a la selecció catalana. Una entrevista d'Edurne Concejo.

 

"EL GENOLL, UN DIAMANT D'ALTA FRAGILITAT"
Les lesions de lligaments i meniscs van ser un malson la temporada passada (13.03.2015). Arran del cas mediàtic de Míriam Diéguez, Sergio Reches va explicar-nos més casos de jugadores que tarden gairebé un any per recuperar-se amb testimonis de primera mà.

 

NIDIA BLANCHARD: "EL FONTSANTA-FATJÓ ÉS LA MEVA SEGONA FAMÍLIA"
Uns mesos després de ser convocada amb la selecció de Veneçuela (09.04.2015), la migcampista ens explicava les dificultats que va tenir per arribar a ser futbolista. Una entrevista de Sergio Reches.

 

ESPECIAL HOMENATGE A TEIXI
El 24.09.2015, l'Europa i la selecció catalana van jugar un partit d'homenatge a l'emblemàtica Teixi, que s'havia retirar del club escapulat uns mesos abans. L'equip de redacció de FutfemPuntCat va elaborar aquest Monogràfic Especial a Teixi amb notícies, reportatges, entrevistes i les millors imatges de la futbolista escapulada i aquell partit.

 

JORDI FERRÓN: "NO HE VINGUT A TRENCAR-HO TOT I A IMPOSAR LES MEVES IDEES"
L'exjugador de Primera Divisió agafava aquesta temporada les regnes del Seagull amb el repte de millorar la millor temporada de la història de les gavines. Edurne Concejo el va entrevistar (30.09.2015) i les seves opinions no van passar desapercebudes.

 

CARLA BOVÉ: "SÓC PRESIDENTA PERQUÈ NINGÚ VOLIA SER-HO"
La nova presidenta del Tortosa-Ebre és el punt de partida (04.11.2015) d'aquesta història de Míriam Milán, que ens explica la renovació d'un club que dirigeixen les pròpies jugadores.

 

PROU VIOLÈNCIA AL FUTBOL FEMENÍ
Després de nous incidents als camps de futbol de Catalunya, Jenny Navarro ens explicava (09.12.2015) com les jugadores se senten impotents davant les recriminacions que, en alguns casos, arriben des de la graderia.

 

LES BESSONES DE LINYOLA REGNEN AL NOU SARDENYA
Les germanes Andrea i Pili Porta, originàries del poble de Fusté i Bojan Krkic, defensen enguany (15.12.2015) per tercera temporada la samarreta de l'Europa. Una entrevista a tres bandes de Jordi Ortet.

 

ESPECIAL CATALUNYA-EUSKADI
Catalunya i Euskadi s'enfrontaven (26.12.2015) en un partit històric al Miniestadi i FutfemPuntCat va elaborar un especial amb la història, l'actualitat, entrevistes, reportatges i les millors imatges de la història de la selecció i del partit. Un gran contingut especial culminat amb el primer contingut audiovisual de FutfemPuntCat amb un vídeo resum del partit i de les declaracions posteriors.

 

Notícies relacionades

Comenta