Més notícies de Nacional

Loren Rubio: "No em puc queixar de l'actitud de l'equip, tot i que necessitem els punts"

El tècnic del Sant Gabriel es mostra satisfet a mitges amb l'empat aconseguit davant l'Estartit

Futfem.cat | Pedro Salado

Satisfacció per part de l'entrenador del Sant Gabriel Loren Rubio amb la millora visible de l'equip, sobretot, a nivell d'actitud i esforç. "S'ha produït un canvi notable en l'equip. Hem estat treballant dur aquestes dues setmanes, sobretot a nivell mental i d'actitud", va afirmar Loren després de l'empat davant l'Estartit.

"En el terreny de joc s'ha vist un gran partit per part dels dos conjunts. S'ha pogut veure dues plantilles de nivell", va confirmar l'entrenador adrianenc. Tot i la millora psicològica de l'equip, aquest aspecte no ha estat suficient tenint en compte el rival d'entitat al qual s'enfrontaven. "Hem pujat el ritme, però clar, ens hem trobat amb un rival que ha imposat un nivell elevat, en plena pujada a la taula i en ratxa", va comentar el míster del Sant Gabriel. També va subratllar: "Tenim les idees molt clares, es tracta d'oferir una intensitat alta des de l'inici i anar a atacar. Defensant no s'aconsegueix res". La part negativa del partit ha estat el resultat, i aquest és l'aspecte que deixa un sabor amarg a l'entrenador del Sant Gabriel. "Em sap a poc el punt perquè es necessiten els punts, però no em puc queixar de l'actitud de l'equip".

En canvi, el tècnic de l'Estartit, Albert Pujol, ha vist "dues parts ben diferencies" quan al joc del seu equip. "Al primer temps no he vist l'equip de les últimes jornades, però al segon sí que hem estat més exigents i hem ofert intensitat", comenta l'entrenador gironí. Sense acabar de treure gaire profit del punt aconseguit, Pujol aprofitarà "la repetició del partit en vídeo per corregir els errors" produïts al matx. A més a més, l'entrenador de l'Estartit ha reconegut que el Sant Gabriel "s'ha mostrat amb més ambició en certs punts tenint en compte el que es jugava". Finalment, Albert Pujol ha apuntat que "l'objectiu és ser ambicioses i sumar de tres en tres".

 

Notícies relacionades

Comenta