Més notícies de Nacional

Shiho entra per fi en escena

La jugadora japonesa del Sant Gabriel va debutar la passada jornada davant l'Espanyol B, tot i haver fitxat fa tres mesos

Pere Roca

El Sant Gabriel torna a gaudir del futbol d'una jugadora japonesa pràcticament un any després de la marxa d'Asako del club adrianenc. En aquest cas, tal com vam avançar a Futfem.cat fa uns mesos, Shiho Sugiyama era la nouvinguda a Sant Adrià, tot i que no ha pogut jugar fins aquesta jornada per qüestions burocràtiques.

"Aquests mesos els he viscut amb molta frustració, entrenant cada setmana sense poder jugar per culpa del visat i documentació que necessitava. En cap moment vaig pensar de tornar a casa perquè el meu somni era jugar aquí", assegura Shiho. El 'nou fitxatge' d'hivern del Sant Gabriel va poder trepitjar la gespa per primer cop el passat diumenge, amb l'inici de la segona volta, davant l'Espanyol B. "Em vaig sentir una mica nerviosa al partit, però contenta de poder tenir els primers minuts amb l'equip. Debutar davant una entitat com l'Espanyol també és molt satisfactori", afirma la jugadora japonesa.

D'altra banda, Shiho ha gaudit durant aquests tres primers mesos a Catalunya d'una integració fàcil, tant a la dinàmica de l'equip com amb la companyonia de la resta de jugadores. "Al principi, em trobava nerviosa perquè no sabia què em trobaria, però he tingut un bon tracte i les companyes són molt simpàtiques i amables i m'estan ajudant molt en la meva adaptació".

A més a més, l'adéu de Loren Rubio a la banqueta ha estat un contratemps inèdit per ella. "Mai havia estat en una situació semblant en què se'n va un entrenador enmig de la temporada". Tot i així, Shiho espera que la dinàmica de l'equip "millori en les properes jornades".

 

Notícies relacionades

Comenta