Més notícies de Nacional

Seguir patint o respirar a la taula

Pallejà i Sant Gabriel es troben aquesta jornada amb la pressió afegida de tenir el descens a tocar

Futfem.cat | Pedro Salado

Jornada 16 - 07/02 - 18:30h - Municipal
  Pallejà-Sant Gabriel  

Tres punts de diferència separen el Pallejà de les posicions de descens, i empatat a 16 punts amb la Penya Blanc-Blava –desprès de la victòria d'aquest dissabte a Palma– es troba el Sant Gabriel.

"És un partit clau a aquestes alçades de la temporada i ens pot alçar cap a la part alta o seguir lluitant per la permanència", opina l'entrenador del Pallejà Xavi Barreda. El conjunt roig-i-negre arriba a aquesta jornada amb 19 punts i podria agafar una distància de fins a sis respecte el descens si supera a les adrianenques. "En les últimes jornades el rendiment del grup és bo i arribem reforçats desprès de l'empat contra l'Espanyol", assenyala el tècnic del Pallejà.

Per la seva banda, el Sant Gabriel viatja al Baix Llobregat desprès d'haver agafat una mica d'aire amb la victòria patida davant la Penya Blanc-Blava. Les de Carlos Romero podrien fer un pas important cap a la salvació en cas d'aconseguir els tres punts contra el Pallejà. Saber gestionar bé els 90 minuts de partit tornarà a ser el punt a tenir en compte per no patir en excés innecessariament. Una jornada més, es repeteixen les absències de Laura González i Sonia Vega, més l'afegit de la capitana Helena Serrano, expulsada en la jornada anterior.

 

Notícies relacionades

Comenta