Més notícies de Nacional

Marta Villarejo abandona el Sant Gabriel

La jugadora blava ha de deixar el club per motius laborals després de tres temporades al primer equip

Futfem.cat | Pedro Salado

El Sant Gabriel tindrà una peça disponible menys fins a final de temporada. La defensa Marta Villarejo ha deixat la disciplina del club adrianenc per motius laborals i s'aparta, d'aquesta manera, del futbol. Juntament amb Helena Serrano, Villarejo era l'única jugadora que va decidir continuar aquesta temporada a Sant Adrià tot i el descens de l'equip a Segona.
"Per qüestions laborals he hagut de deixar l'equip, però també per desmotivació personal", apunta Villarejo. Cal dir, però, que l'exjugadora adrianenca ha participat en pocs partits aquest curs per una lesió de genoll i, quan va reaparèixer desprès de les vacances de Nadal, "no es trobava molt integrada al grup", segons afirma la mateixa jugadora.
Més enllà de la seva baixa, Marta Villarejo, que completava la seva tercera temporada al primer equip, opina que el Sant Gabriel "podria ser una mica més a dalt a la taula i que la posició que ocupa a la classificació no reflecteix la qualitat del grup".

ALBA GARCÍA ÉS OPERADA
D'altra banda, l'extrem blava Alba García, lesionada el passat 27 de setembre amb un trencament del lligament creuat anterior de la cama dreta, passarà avui pel quiròfan. La jugadora adrianenca haurà d'afrontar ara un llarg procés de recuperació que la mantindrà lluny dels terrenys de joc entre quatre i sis mesos.

 

Notícies relacionades

Comenta