Més notícies de Nacional

Urgències amb objectius contraposats

Sant Gabriel i Seagull necessiten una victòria per confirmar dos rumbs molt diferents

Futfem.cat | Fran Capell

Jornada 17 - 21/02 - 12:30h - Ruiz Casado
  Sant Gabriel-Seagull  

Un dels partits de la jornada a Segona acabarà de confirmar si la dinàmica ascendent en les últimes jornades del Sant Gabriel és o no un fet puntual i, a la vegada, el Seagull vol comprovar si els dos entrebancs soferts per les badalonines són només un ensurt sense importància.

L'arribada de Carlos Romero a la banqueta del Sant Gabriel sembla que ha donat els seus fruits. Sense conèixer la derrota des que Romero dirigeix l'equip, les blaves tindran la primera prova de foc de veritat per confirmar sensacions. "Moralment el grup es troba molt bé", assegura Romero. D'altra banda, el retorn d'Helena, Sonia, Carla i Laura a una convocatòria és un plus extra per sortir al Ruiz Casado encara amb més motivació. Això sí, no cal oblidar que el descens és a nomes un punt, i la victòria és una urgència.

Per la seva banda, el Seagull es desplaça a la ciutat veïna amb la clara intenció de retornar al camí de la victòria i aconseguir tres punts importantíssims per mantenir la distància amb els seus perseguidors. "El partit serà molt similar al de l'Espanyol B", assegura el tècnic del conjunt badaloní Jordi Ferrón.
Les gavines no podran comptar amb la seva portera titular, Noelia, pel compliment de la sanció de cinc partits. Mireia serà l'encarregada d'ocupar el seu lloc, com ja va fer en el partit anterior. Les gavines ocupen la segona posició a la taula a cinc punts de l'intractable Barça B.
La consigna és clara: "Els esforços estan centrats en tornar a la victòria. L'equip ha entrenat molt bé i està amb ganes", ha sentenciat Ferrón.

 

Notícies relacionades

Comenta