Més notícies de Nacional

Amb les mateixes urgències a Palma

Desplaçament a les Illes Balears per un Sant Gabriel amb necessitat de punts

Futfem.cat | Manel Expósito

Jornada 18 - 28/02 - 11:45h - Municipal
  Son Sardina-Sant Gabriel  

El Sant Gabriel ha de treure més rendibilitat als gols que marca cada partit. Tot i que actualment es troba en plena lluita per assolir la permanència a Segona, el conjunt adrianenc és el sisè equip més golejador del grup, però no acaba d'aprofitar aquestes xifres.

Amb la visita a Palma (diumenge, 11.45 hores) per enfrontar-se al Son Sardina, les noies de Carlos Romero tenen l'oportunitat de capgirar aquesta situació, a més de començar a treure els partits amb victòria. A tan sols un punt del descens, el tècnic adrianenc és conscient que "la pressió estarà present al partit" més aviat per les seves jugadores que no pas per les mallorquines.
Romero també admet que l'equip "no ha perdut la moral" i "arriba amb la màxima il·lusió a Palma". El grup viatjarà a Mallorca amb el dubte de Laura González, i la presència, pràcticament assegurada, d'Andrea Granados.

Per la seva banda, el Son Sardina navega entre posicions que donen certa tranquil·litat, tot i que no porta una dinàmica massa bona en aquest 2016. Tres derrotes i dos empats és el balanç que ara mateix suma el conjunt balear, mantenint-se a una distància considerable de 7 punts respecte del descens.

 

Notícies relacionades

Comenta