Més notícies de Nacional

Casadevall: "Contra el favorit a l'ascens has de jugar amb les teves millors armes"

Les baixes de l'Europa van pesar molt i no van poder plantar cara al Levante Las Planas

Futfem.cat | Sergio Reches

El Levante Las Planas d'Antonio Polidano va deixar clara la seva candidatura a l'ascens amb la victoria (1-4) al Nou Sardenya. Tot i la victòria, al conjunt visitant li va costar trobar el gol: "Ens ha faltat paciència en l'elaboració de les jugades", assegurava el tècnic, i afegia: "L'Europa estava defensant amb ordre i amb els marcatges força ajustats i per això ens ha costat més del què podia semblar veient el domini del joc".

Oriol Casadevall, entrenador de l'Europa, destacava la bona feina del seu rival: "El domini del Levante és més mèrit seu que demèrit nostre, són un equip amb circulació de pilota molt ràpida i nosaltres sabíem que el que havíem de fer era córrer i intentar recuperar pilotes". Al conjunt escapulat li van passar factura les baixes importants que arrossegava l'equip: "No és excusa, confiem en tota la plantilla, però està clar que jugant contra el clar favorit a l'ascens has de jugar amb les teves millors armes", confessava Casadevall. El tècnic local també va haver de substituir Vane, per lesió, a la mitja part: "Aquesta baixa s'ha notat moltíssim, l'equip ha baixat i ens hem descompensat", afirmava Casadevall.
L'entrenador de l'Europa també va fer crítica cap a les seves jugadores per la relaxació després de marcar l'1-2: "Al futbol has d'estar concentrat 90 minuts i crec que tothom estava pensant en el nostre gol i no en què la jugada encara continuava".

Amb aquest resultat (1-4) i amb quatre jornades disputades, el Levante Las Planas és l'equip que menys gols ha encaixat, només dos, tot i que amb un partit menys que la resta del grup. Antonio Polidano no es vol confiar: "M'agradaria que fossin menys i encara tenim un difícil desplaçament a Igualada en el què podem encaixar algun gol", però confessa que és una estadística optimista: "Les xifres que tenim són molt engrescadores de cara al futur de l'equip en aquesta categoria".

 

Notícies relacionades

Comenta