Més notícies de Nacional

Sense marge d’error

Aspiracions ben diferents per Sant Gabriel i Levante, dos vells coneguts a Primera que es retroben a Sant Adrià

Futfem.cat | Pedro Salado

Jornada 19 - 13/03 - 16:00h - Ruiz Casado
  Sant Gabriel-Levante Las Planas  

Sant Gabriel i Levante Las Planas s’enfronten aquest diumenge (16.00 hores) en un duel on ambdós conjunts estan obligats a puntuar si volen mantenir les seves aspiracions. Les de Carlos Romero, allunyar el fantasma del descens; les d’Edgar Alborch, prendre la tercera posició a l’Estartit en una jornada on les empordaneses han de rebre el líder, el Barça B.

El Levante Las Planas arriba al Ruiz Casado amb només 10 jugadores del primer equip. A la llarga llista de baixes per lesió que arrossega se sumen aquesta jornada Joanna i Maria González, que no podran ser-hi diumenge. Davant d’aquesta mancança d’efectius, Edgar Alborch comptarà de nou amb l’ajuda de tres juvenils. Lluny de desanimar-se, les planenques buscaran “el millor resultat possible”: “Anirem a totes per intentar sumar una nova setmana guanyant. Però serem cauteloses, perquè sabem que qualsevol baixada d’intensitat o qualsevol errada ens pot penalitzar moltíssim”, afegeix l’entrenador del Levante. I és que van al Ruiz Casado conscients que el Sant Gabriel necessita sumar: “S’hi juguen molt. En aquests moments de la temporada enfrontar-se a un equip que vol guanyar a tota costa per sortir de la part baixa, és complicat”.

Les blaves continuen amb les mateixes urgències una setmana més. El conjunt de Carlos Romero segueix en alerta, amb el descens a tan sols dos punts i la necessitat d’aconseguir una victòria per allunyar-se de la Penya Blanc-Blava La Roca, que és qui marca la primera plaça de descens. Si volen treure un resultat positiu, les errades que es van patir en defensa davant el Seagull  fa tres setmanes no es poden tornar a repetir davant el Levante Las Planas, un altre os dur que visita el Ruiz Casado.

Notícies relacionades

Comenta