Més notícies de Nacional

Xavi Cereijo: "Si juguéssim d'una altra manera, ens equivocaríem"

El Seagull va superar al Sant Andreu gràcies al seu joc combinatiu

Futfem.cat | Pedro Salado

Xavier Cereijo té molt clar a què vol que jugui el seu equip. El Seagull va sortir al Narcís Sala volent tenir la pilota, portant la iniciativa del joc. "És la nostra filosofia i el perfil de les jugadores també dóna peu a jugar així", assegurava Cereijo. El tècnic de les badalonines sap que aquest és el futbol que han de desplegar: "Si juguéssim d'una altra manera, ens equivocaríem. No tenim un equip que sigui físicament molt fort i crec que, si juguem a tirar pilotades llargues, ens estem perjudicant a nosaltres mateixes".
Els tres punts aconseguits ahir davant el Sant Andreu treuen al Seagull de les posicions de descens que ocupava abans de començar la jornada. Una victòria que, per Cereijo, suposa "confiança" de cara al vestidor, ja que "al cap i a la fi, tot es resumeix als resultats i per molt que treballis, si no arriben, costa".

El tècnic del Sant Andreu, per la seva banda, va confessar les dificultats que va tenir el seu equip per fer el seu joc: "Ens ha costat molt entrar en el partit, les jugadores vénen d'una situació una mica complicada i els hi costa entrar en la dinàmica positiva". Xavi Peris va retreure "l'actitud" de les jugadores "sobretot, als primers minuts" i va fer una crida a les seves futbolistes: "Les noies s'ho han de prendre tot més seriosament per professionalitzar el futbol femení i sortir al partit com si fos l'últim que juguen perquè al final no es puguin retreure res".
El conjunt quadribarrat va mostrar molts dubtes en atac: "Ens falta molt, davant de porta s'ha de llançar", afirmava Peris, i afegia: "En els entrenaments hem tirat unes set mil vegades a porta, de totes les posicions, ho practiquem molt perquè sabem que tenim una mancança de cara a porta".
L'entrenador andreuenc va valorar molt més positivament la segona meitat que va protagonitzar el seu equip: "El descans ens ha servit molt, hem reaccionat molt bé, hem tirat les línies endavant i hem sigut molt atrevides". Peris va assegurar que marxava "molt content" amb la imatge final de les seves jugadores: "No ens hem emportat els tres punts que haguessin estat l'èxit, però l'èxit i la felicitat no actuen com a sinònims, avui marxem molt felices".

 

Notícies relacionades

Comenta