Més notícies de Nacional

Encaminar la permanència

El Sant Gabriel podria deixar ben de cara la salvació amb la seva visita a Palma

Futfem.cat | Manel Expósito

Jornada 22 - 03/04 - 12:00h - Coll d'en Rebassa
  Collerense B-Sant Gabriel  

El desplaçament més assequible d'aquesta temporada pel Sant Gabriel és presenta en el moment més clau i necessari. Desprès del triomf contra l'Igualada, el conjunt de Carlos Romero va ampliar a 6 punts el marge respecte a les posicions de descens, distància que s'espera ampliar de nou aquest diumenge (12.00 hores) davant el Collerense B.

L'equip balear tanca la taula al grup 3 de Segona sense haver agafat la mida a la categoria amb 5 punts en total i havent sumat únicament una victòria. Amb aquests balanç, i la superioritat blava al partit de la primera volta, el Sant Gabriel no hauria de tenir problemes per sumar 3 punts de tranquil·litat que els permetin posar peu i mig a Segona pel proper curs.

Davant les absències de Mònica Orteu, Andrea Granados i Anna Ramos, el tècnic adrianenc convoca Kenni Thompson, Laura Chamizo i Alba Sánchez del filial. Romero espera que el bon rendiment que va mostrar l'equip amb les joves Lupe i Kenni davant l'Igualada, es repeteixi de nou aquesta jornada i augmenta l'aposta per la base, convocant tres futbolistes del filial per al duel davant el cuer de Segona Divisió. Problemes burocràtics impediran, en canvi, que Lupe viatgi a Mallorca amb el primer equip.

 

Notícies relacionades

Comenta