Més notícies de Nacional

Carlos Romero: "Les jugadores han estat la meva motivació per seguir"

El Sant Gabriel allarga la confiança en el tècnic per continuar a la banqueta blava

Futfem.cat | Pedro Salado

No s'ha de considerar un Moisès que guia el seu poble cap a la salvació, però ben poc li falta. L'arribada de Carlos Romero com a tècnic del Sant Gabriel a partir de la segona volta va suposar l'embranzida que li feia falta a l'equip adrianenc per sortir del pou de Segona i reconduir el rumb cap a una permanència ben lligada. Una aposta encertada i que tindrà la seva recompensa.

"Abans de la meva arribada l'equip no va tenir sort amb els resultats, tot i que es veia que es tenia bona matèria primera", assegura Romero respecte d'una primera volta de Lliga molt inestable. "Quan vaig entrar al vestidor em vaig trobar un grup amb la moral baixa perquè els marcadors no feien justícia amb la qualitat de l'equip. La clau ha estat millorar el rendiment de cara a porteria i treure'ns la pressió respecte del descens", afegeix un entrenador que ha millorat considerablement els registres del Sant Gabriel.

Aquest creixement dins i fora de la gespa ha deixat un gust suficientment dolç a la directiva i coordinació per tornar a seure a la banqueta el proper curs. "La pròxima temporada tornaré a dirigir l'equip. En dues setmanes tindrem una reunió amb les jugadores, tant del primer equip com filial, i parlarem del projecte del curs vinent". Un projecte ambiciós que s'afronta a l'entitat blava amb el filial i el planter com a base. "Hem de tenir en compte que les jugadores del filial pressionen amb molta força per fer el salt a Segona Divisió. La joventut ens fa que encara no es pugui lluitar per una Fase d'Ascens a Primera, però hem d'intentar ser entre els cinc primers classificats", afirma contundent i amb aspiracions Romero.

 

Notícies relacionades

Comenta