Més notícies de Nacional

El talent de Kenni sedueix el Chelsea

L'última joia del Sant Gabriel supera les proves de l'equip londinenc i farà el salt al futbol anglès

Futfem.cat | Sergio Reches

Era una possibilitat que podia succeir i finalment es farà realitat. La jugadora del Sant Gabriel Kenni Thompson posarà aquest estiu rumb a Anglaterra per incorporar-se al planter del Chelsea. Tot i trobar-se encara en edat cadet -15 anys- l'extrem de Les Bermudes posseeix unes qualitats tècniques suficients per poder arribar a l'elit a curt termini.

Després de formar-se durant dues temporades a cavall entre el cadet-juvenil, el filial i el primer equip Segona Divisió, Kenni Thompson finalitzarà la seva etapa al Sant Gabriel i continuarà amb el seu camí de formació al Chelsea anglès, on ha estat acceptada superant les proves d'accés a principis d'aquest mes de juny. El club adrianenc tenia una petita esperança que es quedés un any més a l'entitat blava per completar una temporada sencera amb el primer equip, però la decisió familiar final ha estat la de tancar cicle a Catalunya i començar de zero al Regne Unit, on tindran una millor adaptació amb l'idioma, ja que la llengua natural de les illes Bermudes és l'anglès. Tot i això, canviar de país i lliga han suposat una decisió final que no ha estat gens fàcil.

La relació i facilitats entre el Sant Gabriel i la jugadora han estat excel·lents, i fins a última hora encara hi havia dubtes a la família Thompson per fer el pas definitiu. "Nosaltres sabíem des de feia temps que Kenni faria les proves al Chelsea i es contemplava la possibilitat que marxés, encara que comptaven amb ella per la pròxima temporada", assegura el coordinador del futbol femení i entrenador del filial Pedro Martin. "Perdem una gran jugadora, però era una decisió que tard o d'hora acabaria passant", afegeix amb resignació.

A partir d'ara, Kenni formarà part de tot un referent del futbol anglès, no només per tenir renom a nivell masculí, sinó també en la seva secció femenina. La jugadora del Sant Gabriel s'incorporarà al filial 'blue' i seguirà amb la seva formació esportiva. "En aquests dos anys Kenni ha destacat per ser una jugadora molt tímida i humil, però alhora amb la confiança de voler arribar a dalt de tot", qualifica el seu entrenador Martin.

El futur més recent al Sant Gabriel s'haurà d'encarar sense Kenni i al club són conscients que es perd una jugadora amb un do. "Ara mateix no trobarem una jugadora igual", opina Martin respecte a la baixa de Thompson. Encara que la jugadora blava marxi cap a Anglaterra, a l'entitat adrianenca encara es conserva una fornada brillant de futbolistes procedents del filial per fer el salt al primer equip i competir amb garanties suficients a Segona Divisió el pròxim curs.

 

Notícies relacionades

Comenta