Més notícies de Nacional

Un any per fer un pas endavant

El Sant Gabriel vol començar la Lliga amb bon peu a casa de l'AEM i deixar enrere la temporada de transició entre Primera i Segona

Pedro Salado (Futfem.cat)

Jornada 1 - 04/09 - 10:00h - Recasens
  AEM-Sant Gabriel  

Les expectatives que es tenien fa tot just un any a Sant Adrià no van acabar de satisfer del tot el conjunt de Carlos Romero, tot i que la salvació es va assolir sense problemes. Aquest curs, però, es volen corregir alguns errors per tal de lluitar per un objectiu més ambiciós. Per aquest motiu, el filial -que el curs anterior va signar una meritòria posició- es posarà a prova aquesta campanya a Segona amb l'AEM com a primera prova de foc.
"Arribem a l'inici de Lliga amb bones sensacions a la pretemporada i l'objectiu que ens marquem és ser a la part alta de la taula. Les primeres jornades ens marcaran el camí, però ens agradaria ser entre les cinc primeres posicions", opina el tècnic del Sant Gabriel, Carlos Romero, a la prèvia de la jornada inaugural.

Des del conjunt de la Terra Ferma, en canvi, no es vol parlar de cap objectiu abans de començar la competició i així ho pensa l'entrenador lleidatà Dani Rodrigo. "Ara mateix no ens plantegem obtenir una millor classificació que l'any passat. Anirem partit a partit".

De cara al partit de diumenge, a les 10.00 hores, l'AEM no podrà comptar amb Andrea, Neus i Sara. Per la seva banda, el Sant Gabriel viatjarà a terres lleidatanes sense Marta Campanales ni Marta Yañez per molèsties, ni Andrea Perera per malaltia. Per completar la convocatòria el tècnic blau s'emporta dues juvenils, Lucía i Arija.

ANNA MOLET, DARRER REFORÇ OFENSIU
El Sant Gabriel de Carlos Romero fa els últims retocs a la plantilla abans de l'inici de Lliga. A la davantera blava s'incorporarà per aquesta temporada l'exjugadora de l'Espanyol Anna Molet (1986, Vic), qui farà parella de ball amb Marta Yañez a la línia ofensiva. Molet és una jugadora veterana al futbol femení i amb experiència tan a Primera -amb l'equip blanc-i-blau- com a Preferent fa unes temporades amb el Girona.

 

Notícies relacionades

Comenta