Més notícies de Nacional

Dos vells coneguts es retroben

Sant Gabriel i Sabadell rememoraran el partit decisiu que va decidir el títol de Lliga a Preferent la passada temporada

Pedro Salado (Futfem.cat)

Jornada 2 - 11/09 - 16:00h - Ruiz Casado
  Sant Gabriel-Sabadell  

Va ser un duel elèctric a Preferent durant el curs anterior, amb un filial adrianenc que ha pujat en bloc al primer equip, i aquest diumenge es tornaran a creuar al camí a Segona. Tot i que l'estiu no s'ha gaudit de la mateixa manera als dos bàndols i el repte a assolir durant aquesta temporada és ben diferent, al Sant Gabriel veuen el rival d'aquesta jornada com un os que serà difícil de superar. "El Sabadell arriba a la categoria com a campió de Preferent i ja vam veure la temporada passada amb el filial la guerra que pot donar", assegura el tècnic blau Carlos Romero.

Malgrat tot, l'estrena a la Lliga ha estat contraposat en un costat i un altre. El debut del conjunt d'Isidro Ruiz a la primera jornada no va ser massa dolç, ja que van caure a casa davant el Levante Las Planas (2-4). El Sant Gabriel, per la seva banda, va sortir amb un somriure de la seva visita a la Terra Ferma davant l'AEM (1-2).

L'entrenador vallesà tindrà dues absències destacades en la seva visita al Ruiz Casado com són Sara i Pove. "Qualsevol baixa es nota quan tens plantilles tant curtes com la que tenim", afirma el tècnic del Sabadell. Carlos Romero, per la seva banda, no podrà comptar amb Adriana Manau, amb un cop al peu; Marta Yáñez, a l'espera d'una ressonància; ni amb Maria González 'Ibra', qui encara no ha tornat de Suècia. Malena Martínez serà dubte fins l'últim moment per unes molèsties al genoll. Per suplir aquestes baixes, Romero ha convocat Lucía Álvarez i Alba Arija del filial, tot i que no descarta afegir algun nom més a la llista final.

 

Notícies relacionades

Comenta