Més notícies de Nacional

Les Comes torna a acollir un aspirant de pes

L'Igualada mesurarà la força d'un Sant Gabriel en alça i amb aspiracions ambicioses

Manel Expósito (Futfem.cat)

Jornada 3 - 25/09 - 18:00h - Les Comes
  Igualada-Sant Gabriel  

Una setmana sense Lliga no sempre agrada a tots els entrenadors per igual, ja sigui perquè es perd el ritme de competició o les jugadores desconnecten psicològicament. Però a Igualada no ha anat del tot malament el descans. Tant és així, que el tècnic de l'Anoia, Jordi Torres, ha pogut recuperar efectius per al duel d'aquest diumenge contra el Sant Gabriel fins al punt de no tenir cap baixa.

Quan a sensacions, des de la capital de l'Anoia s'assegura que l'equip "arriba molt bé a nivell psicològic després d'aconseguir la primera victòria del curs a Sant Joan Despí contra el Levante Las Planas", confirma Torres. Per aquesta jornada, el conjunt blanc-i-blau és conscient que tindran davant un rival "que arriba reforçat", però afronten el partit "amb molt d'optimisme i la confiança de poder treure els 3 punts", afegeix Torres.

Al bàndol visitant, en canvi, no han pogut aprofitar la setmana de reflexió per poder recuperar efectius. Adriana Manau i Marta Yañez seran baixa a Les Comes, tampoc podrà comptar amb Vero Vega, la nova incorporació del Sant Gabriel sota pals. L'entrenador adrianenc Carlos Romero adverteix que s'haurà d'estar "atents a les jugades a pilota aturada i les centrades a l'interior de l'àrea". Amb aquest punt reforçat, l'equip gabrielista intentarà seguir invicte i defensar així la segona posició que ara mateix gaudeix.

 

Notícies relacionades

Comenta