Més notícies de Nacional

Agafen oxigen a la Costa Brava

El Sant Gabriel esborra els dubtes amb una victòria davant l'Estartit

Pedro Salado (Futfem.cat)

El Sant Gabriel ha recuperat novament el somriure. Tot i que la victòria davant l'Estartit per un gol a zero no ha de servir per relaxar-se, ni de bon tros, el conjunt de Carlos Romero tindrà un marge reduït a 4 punts abans de rebre el Seagull a casa. En contra, l'Estartit veu amb aquesta derrota com s'enfonsa a les posicions de descens i es posa en alerta havent patit quatre desfetes en cinc jornades.

Encara que la balança del partit s'ha decantat a favor de les adrianenques, el matx no ha estat ni molt menys còmode pel bàndol blau, fruit del bon posicionament sobre la gespa de l'equip de Robert Cornfield. La igualtat al joc no ha deixat que el marcador es modifiqués abans del descans, deixant ambdós conjunts amb la porteria a zero.

A partir del segon temps, el Sant Gabriel ha estat l'equip que ha aprofitat amb més perill les arribades, transformant-se el sistema ofensiu adrianenc en una jugada personal d'Elena Julve per avançar l'equip visitant al marcador. Arran d'aquesta petita avantatge, el conjunt gironí ha tingut l'oportunitat d'igualar el marcador en dues accions individuals de Blanca davant la portera adrianenca Anna Armengol.

Tot i la desfeta, el tècnic local Robert Cornfield ha tret com a punt positiu del partit «la reacció que ha tingut l'equip amb el marcador en contra». Per la seva banda, l'entrenador del Sant Gabriel Carlos Romero ha finalitzat el matx «molt satisfet pels 3 punts tenint en compte les nombroses baixes».

 

Notícies relacionades

Comenta