Més notícies de Nacional

Polidano: "Aquesta victòria ens permet agafar distàncies respecte els perseguidors"

L'entrenador del Levante Las Planas dóna més valor a aquest aspecte que al liderat

Futfem.cat | Sergio Reches

El Levante Las Planas va sumar tres punts molt valuosos al camp de l'Igualada. Les d'Antonio Polidano se situen colíders junt amb el Barça B i augmenten distàncies respecte als seus perseguidors. El tècnic del conjunt de Les Planes es mostrava satisfet amb el què han aconseguit aquesta jornada: "Estem contents, no tant pel liderat, sinó per augmentar distàncies respecte els perseguidors". Una victòria que va arribar "gràcies a l'estratègia" en un partit travat per al Levante: "Hem tingut forces dificultats per circular al mig del camp, hem generat més perill en accions de contraatac o d'estratègia, que no pas de fruit del joc combinatiu que ens agrada fer".
Polidano va destacar la fortalesa de l'Igualada, "un equip molt sòlid i combatiu", i va mostrar la seva sorpresa per la zona que ocupa a la classificació: "Em sobta molt que no tinguin més punts".

L'entrenador de l'Igualada Santi Ramos, per la seva banda, es va mostrar satisfet amb la feina de les seves jugadores: "La defensa ha estat molt ferma i l'equip ho ha donat tot al camp". Ramos va parlar també de la tasca de les seves jugadores per contrarestar un dels millors equips de la categoria: "El Levante pràcticament no ha xutat amb claredat a porteria fins al gol i això diu molt de la feina de l'Igualada. En moltes fases del partit hem tractat de tu a tu al Levante, hem evitat que triangulessin i les hem obligat a enviar tot el joc a les bandes". El tècnic igualadí, però, reconeixia que un cop va arribar el gol, a l'equip li va costar capgirar la situació: "El gol ha arribat al minut 37 de la segona part. Portàvem molts minuts jugats i l'equip estava cansat. Ho hem intentat, però ens ha faltat una mica de força al final".

Ramos afirmava que potser havien rebut massa càstig, però tampoc va voler buscar excuses: "Crec que un 0-1 hagués estat més just, però fins el minut 90 el partit no acaba i s'ha de treballar, no ens podem queixar". A l'altra banda, l'entrenador del Levante es veia just mereixedor de la victòria: "Tinc clar que hem merescut la victòria. En la majoria de fases del partit hem sigut dominadors i no hem patit en cap moment, tret del llançament de falta que han enviat al travesser".

 

Notícies relacionades

Comenta