Més notícies de Nacional

Duel d'urgències

L'Espanyol i l'Estartit s'enfronten en la jornada intersetmanal amb la necessitat de sumar els tres punts

Ernesto Aradilla

L'Estartit visita la Ciutat Esportiva Dani Jarque després d'encaixar tres derrotes seguides, l'última contra el Sant Gabriel, a casa, aquest passat cap de setmana. Amb aquests resultats, les gironines no estan tenint l'inici de temporada desitjat, situades en posicions de descens amb només 3 punts, la victòria en la segona jornada de Lliga davant el Pallejà. Tot i aquest inici, l'equip està més motivat que mai per tal de lluitar per capgirar la situació. Robert Cornfield, entrenador gironí, ha assegurat que s'està treballant en la bona línia. «Hem encadenat una sèrie de resultats que no han acompanyat gaire l'equip, però estem amb ganes de canviar la dinàmica i treballant per aconseguir-ho».

No molt allunyat se situa l'Espanyol, amb un balanç una mica més favorable, tres derrotes i dues victòries. El filial blanc i blau arriba amb moltes ganes després de veure com se li escapava el triomf aquest cap de setmana a terres mallorquines contra el Collerense per 4 gols a 3. Kennet Sánchez, entrenador perico, ha reconegut que seria molt important aconseguir la victòria: «Després d'escapar-se els 3 punts a Mallorca, el partit contra l'Estartit és molt important per la classificació, però pensant també en el proper contra el Seagull».

Amb aquesta situació, els dos equips necessiten puntuar amb urgència per aspirar a situar-se a la zona més tranquil·la de la taula i no patir per la permanència. Les blanc-i-blaves afronten el duel amb la baixa de Carla i amb el dubte de Nerea, amb possibilitats de rebre l'alta a última hora. L'Estartit, per la seva part, viatja amb la plantilla al complet i «amb molta il·lusió de tornar amb els 3 punts cap a Girona», ha afirmat Robert Cornfield.

 

Notícies relacionades

Comenta