Més notícies de Nacional

Carlos Romero: «Estic fotut, però orgullós de les meves jugadores»

El tècnic del Sant Gabriel, «molt content amb el treball» del seu equip tot i la derrota davant el Seagull

Manel Expósito (Futfem.cat)

El Sant Gabriel va perdre i el Seagull es va embutxacar els 3 punts a l'últim sospir, però tant Carlos Romero com Jordi Ferrón només van tenir paraules de complaença cap a les seves jugadores. «Sortim reforçades perquè avui hem demostrat que sense experiència a la categoria podem donar molta guerra», ha afirmat Romero.

L'entrenador adrianenc tenia molt clara l'estratègia que volia oferir a la gespa i li va sortir a la perfecció, més enllà d'un final inesperat i cruel. «Volíem un partit llarg, i no ens preocupava que el Seagull tingues la possessió. El gol ha arribat tal com estava previst». A més, «el marcatge individual a Sara Serna estava meditat».

Respecte a la situació climatològica que ha condicionat el partit, sobretot durant els darrers minuts, ambdós tècnics coincideixen: «El partit no ha perillat en cap moment, la intensa pluja no ha sigut un perill per a la integritat física de les jugadores», ha opinat Jordi Ferrón. Romero ha afegit que al descans «encara es podia jugar, fent-se impossible als darrers minuts».

D'altra banda, l'entrenador del Seagull ha valorat el primer temps sorprès. «A la primera part hem fet el nostre treball, pensant que la pluja ens podria beneficiar, però ha estat tot el contrari. La pluja ens ha perjudicat, però a base de cor hem donat la volta al marcador». A més, Ferrón ha afegit que aquesta victòria suposa una «injecció de moral» encara més gran per afrontar el partit de la pròxima jornada.

 

Notícies relacionades

Comenta