Més notícies de Nacional

De mica en mica s'omple la pica

Un seriós i sòlid Espanyol B pesca els tres punts al Ruiz Casado davant el Sant Gabriel i assoleix la segona victòria consecutiva

Pedro Salado (Futfem.cat)

A Sant Adrià, i més concretament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, no tot són drames i horrors. L'angoixa i maldecaps que està patint el primer equip de l'Espanyol queda contrarrestat amb la bona dinàmica que ha agafat el conjunt de Kennet Sánchez després d'esgarrapar meritòriament els 3 punts contra el Sant Gabriel.

El filial blanc-i-blau ha executat un partit molt regular durant els 90 minuts, destacant sobretot al primer temps, i portant la iniciativa i el joc des de darrere. La intensitat de les 'periques' ha sorprès el Sant Gabriel -qui normalment controla la possessió a casa- i abans d'arribar a la mitja hora de partit, el marcador ja reflectia un inquietant 0-2, amb una diana d'Stefy de vaselina, i una jugada combinativa que ha culminat a plaer Anna Bernardí.

Tot i que el partit ha agafat una dinàmica en contra del conjunt de Carlos Romero, el Sant Gabriel ha reaccionat abans del descans i María González 'Ibra' ha aprofitat un refús a la sortida d'un córner per retallar distància.

El segon temps, en canvi, no ha tingut el mateix ritme que la primera meitat i les ocasions s'han reduït considerablement. Amb l'Espanyol modificant el sistema a defensa de cinc i el Sant Gabriel intensificant el joc els darrers minuts, el partit ha tingut més emoció amb una contra blanc-i-blava salvada miraculosament per Lara sota pals i un posterior intent de vaselina d''Ibra' com a resposta local final.

Amb aquesta victòria el filial perico agafa una alenada d'aire a la classificació a la vegada que el Sant Gabriel perd l'oportunitat d'agafar distància amb la part mitja-baixa de la taula, patint la tercera derrota en cinc partits disputats com a local.

A zona mixta, l'entrenador blau Carlos Romero s'ha responsabilitzat de la derrota: «El plantejament del partit no ha estat el correcte i he condicionat el matx amb el sistema», reconeixent de la mateixa manera els mèrits de l'Espanyol B. Per la seva part, el segon tècnic perico Álex Moreno ha destacat la importància de sumar la victòria davant un rival incòmode: «Són 3 punts molt importants que suposen un augment de moral per afrontar els propers partits».

 

Notícies relacionades

Comenta