Més notícies de Nacional

Xavi Peris: "Ens costarà sortir"

El tècnic del Sant Andreu confessa que serà difícil sortir dels llocs de descens

Futfem.cat | Pedro Salado

La derrota del Sant Andreu davant el Son Sardina (0-3) deixa l'equip quadribarrat a l'última posició. Una zona de la què serà difícil sortir: "Ens costarà sortir", assegura l'entrenador andreuenc, Xavi Peris, però es mostra confiat en el seu equip: "Encara queden tres partits per acabar la primera volta i tota la segona. Anem en línia ascendent i estic segur que traurem més punts a la segona volta".

Peris no es va voler excusar en les fins a set baixes que tenia l'equip per afrontar el partit: "No són cap excusa perquè juguem onze contra onze. Les trobo a faltar per tenir-les a totes entrenant i que competeixin entre elles. Ara no han de guanyar-se un lloc perquè saben que, les que estan, jugaran".
L'entrenador andreuenc explica la derrota per la falta d'efectivitat de les seves jugadores: "Les arribades les fem, però el que hem de fer és finalitzar-les, són petits detalls que marquen la diferència, i quan les consignes a l'hora de finalitzar són d'una manera i les jugadores les executen d'una altre forma, és difícil".
Xavi Peris va reconèixer que el seu equip no va portar la iniciativa del partit en cap moment però també explicava que les millors ocasions de la segona part van ser quadribarrades: "No hem tingut mai la possessió de la pilota, el Son Sardina ha tingut el control del partit en algunes fases i la resta del partit ha estat d'anades i tornades. Tot i això, nosaltres hem arribat amb molta més claredat a la segona meitat".
L'aspecte positiu del partit, per a Xavi Peris, va ser la capacitat de reacció que comença a veure entre les seves jugadores: "A l'equip li costa refer-se d'aquestes situacions, però avui m'han sorprès. Ens ha costat després del segon gol, però abans del descans hem tornat a anar a pel partit".

Tot i la victòria, l'entrenadora del Son Sardina, Marga Mas, va lloar el joc del Sant Andreu: "És un equip que vol jugar la pilota sempre i això és molt difícil de veure a la categoria. Són noies joves amb molta qualitat, que aposten per un estil de futbol". Aquesta joventut és també, segons Mas, el handicap del conjunt andreuenc: "No els hi estan sortint les coses i segurament és degut a que es troben amb equips més veterans i això es nota molt".
El conjunt mallorquí està sent una de les revelacions en l'any del seu ascens a Segona. La quarta posició que ocupa a la classificació, però, no els fa canviar d'objectius: "De moment només pensem en la permanència. Vam pujar amb aquest objectiu i el mantenim, després ja es veurà".

 

Notícies relacionades

Comenta