Més notícies de Nacional

El Sant Andreu destitueix Xavi Peris

Sis punts en deu jornades acaben condemnant a l'entrenador del conjunt quadribarrat

Futfem.cat | Pedro Salado

Xavi Peris ha estat el primer entrenador a caure a Segona Divisió. L'entitat quadribarrada ha decidit rescindir el contracte del tècnic català degut als resultats de les últimes jornades. "El mal inici i falta de resultats han precipitat la decisió", explica el comunicat del club en el qual també s'agraeix a Peris "la tasca que ha fet en el temps que ha estat en el club" i a qui "desitja sort en els nous reptes".

Després de deu jornades en les què l'equip només ha aconseguit sumar sis punts dels trenta possibles, el club ha decidit prescindir dels seus serveis i dels del seu segon, Sergi Ribera, per intentar agafar una nova dinàmica i, amb l'arribada d'un nou entrenador, salvar a l'equip del descens.
L'entrenador andreuenc reconeix que els resultats no són els esperats, però amb matisos. Peris es mostra molt dolgut amb els motius que li va donar el club per acomiadar-lo: "Em van qüestionar la meva feina, si entreno bé, si analitzo els rivals... Treballo 13 hores diàries i trec temps pel futbol, que és la meva passió. Entenc que si perdo em faran fora, però no amb aquests arguments".
El fins ara tècnic andreuenc denuncia la poca implicació de la directiva amb l'equip femení: "Només he vist gent de la directiva a la grada en dos partits en tota la temporada. Si la gent del club no ve als partits, no ens veu entrenar i només veu un resultat és difícil que entenguin que hem jugat amb molts rivals de dalt". I continua, "volen resultats immediats i això no pot ser. Aquest projecte és a mig-llarg termini, tenim un equip completament nou i molt jove. Les nenes porten una progressió ascendent, però necessiten temps".
Peris llença també un avís per a la resta d'entrenadors de l'entitat: "Sóc el primer, però no serè l'últim. El canvi de directiva d'aquesta temporada està afectant a tots els equips de la base i, si els resultats no acompanyen, tindran la mateixa sort".
En aquesta mateixa línia parla la coordinadora de futbol femení del Sant Andreu, Anabel Vigara que qualifica de "resultadista" la directiva quadribarrada i considera "un fracàs" la destitució del tècnic que ella mateixa va portar aquest estiu.

El club va comunicar a Peris la seva destitució abans de l'entrenament d'ahir i va ser el mateix entrenador qui va explicar aquesta decisió a les jugadores. El tècnic català reconeix que la destitució suposa "un fracàs absolut a nivell personal" i explica que ha recorregut un llarg camí per arribar a Segona Divisió: "M'ha costat molt arribar fins aquesta categoria i la veritat és que això és un pal molt dur".
La notícia va deixar molt tocat també el vestidor. La decisió va afectar tant a les jugadores que es va haver de suspendre l'entrenament i ja s'ha programat una sessió per avui. L'equip s'entrenarà, segons ha informat el club, amb "algun tècnic de la casa" i no serà fins demà quan l'entitat faci oficial el nom del nou entrenador.
Des del Sant Andreu han explicat que no faran declaracions fins demà i remeten al comunicat, en el qual expliquen que "el club està treballant en diferents alternatives i espera poder anunciar en les pròximes hores el nom del seu substitut".

 

Notícies relacionades

Comenta