Més notícies de Nacional

Duel en aigües turbulentes

El Sant Gabriel viatja a Palma on es trobarà un Son Sardina en dinàmica ascendent

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Que no enganyi als aficionats del Sant Gabriel la vuitena posició que actualment ocupa el Son Sardina a la classificació perquè és molt enganyosa. Tot i situar-se a la part mitjana de la taula, el conjunt balear ha aconseguit 'pispar' els 3 punts a casa al Seagull, i empatar contra el Barça B al mateix escenari. Uns antecedents suficients perquè el conjunt de Carlos Romero estigui en alerta aquest diumenge a les 11.15 hores a Palma. A més a més, l'equip balear acumula tres victòries de forma consecutiva.

Per aquest motiu, el Sant Gabriel haurà de suar de valent si no vol patir més del compte. Durant aquesta setmana de descans, les adrianenques no han modificat la rutina de treball i han aprofitat la jornada sense competició per recuperar efectius i disputar un amistós contra la selecció catalana sub-18. «No hem tingut uns entrenaments diferents, sinó que han sigut 15 dies per tornar a tenir disponibles jugadores amb molèsties». A més a més, «viatjar en avió sempre és una situació diferent per l'equip i això ens uneix encara més com a grup», afirma il·lusionat el tècnic del Sant Gabriel.

De cara al duel entre el Son Sardina i el 'Santgra', Carlos Romero no podrà comptar amb tres futbolistes. Campos, Yáñez i Vero seran les jugadores que no viatjaran amb l'equip per lesió.

 

Notícies relacionades

Comenta