Més notícies de Nacional

Supervivència en alta mar

El Pallejà arrenca la segona volta a Manacor davant un rival directe per la salvació, el Porto Cristo

Pedro Salado (Futfem.cat)

No és gaire habitual veure a Segona un equip que hagi de fer dos viatges a les Illes Balears amb un marge de diferència de només quatre dies, però el Pallejà de Xavi Barreda haurà de sobreposar-se a aquest curiós destí del calendari. «És insòlit jugar dues jornades de forma consecutiva a les Illes però em preocupa més les dimensions del terreny de joc», argumenta el tècnic del conjunt del Baix Llobregat.

Més enllà d'aquesta anècdota, la importància del partit es troba en el duel directe per la salvació que confronta Pallejà i Porto Cristo, ambdós en zona de descens juntament amb el Sabadell. Tot i que la salvació és a només 4 punts i encara resta tota la segona volta per davant, l'entrenador roig-i-negre és conscient de la importància de treure els 3 punts al camp del cuer: «Pràcticament no tenim gaire marge i hem d'anar a totes. Cada jornada serà una final perquè si esperem amb calma, no arribarem a l'objectiu».

El Porto Cristo per la seva banda, necessita un miracle per aconseguir la permanència a la categoria. Amb 1 punt a la taula i dotze derrotes en tretze jornades es troba a 13 punts de la salvació. El Pallejà es trobarà amb un handicap més important encara de cara a aquest duel: les nombroses baixes que tindrà Xavi Barreda, qui no podrà tenir disponibles a Anna, Marta, Elba, Àngela, ni Andrea.

 

Notícies relacionades

Comenta