Més notícies de Segona

Polidano, nou coordinador del Sabadell

L'exentrenador de l'Espanyol arriba al club arlequinat per cobrir la marxa de Carlos Prats

Pedro Salado (Futfem.cat)

Tony Polidano ha canviat les banquetes pels despatxos. El que fins al passat 8 de novembre era el tècnic de l'Espanyol portarà, a partir d'ara, la coordinació del futbol femení del Sabadell. «Em van trucar i vaig estar temps madurant la proposta, perquè també tenia altres propostes per entrenar, però al final, analitzant els pros i els contres, vaig dir que sí», explica el de Sant Cugat.

El ja nou coordinador del conjunt arlequinat haurà de fer front a la delicada situació que travessa el primer equip, situat en la zona de descens a Preferent. «El principal objectiu és mantenir la categoria dels dos estendards del club: el primer equip i el juvenil, després ja arribarà la resta». Assegura que ha vist «un projecte per fer créixer el femení» i, en aquest sentit, explica que la seva intenció, un cop resolta la situació a la classificació dels conjunts referents de l'entitat, serà treballar en una «metodologia d'entrenament conjunta» per homogeneïtzar la secció.

El principal repte de Polidano, però, serà nodrir de jugadores un primer equip amb força dificultats. Les promeses incomplides fetes des del club als darrers temps, han fet desconfiar bona part del mercat de futbolistes i al club li està costant reforçar-se. Aquest és, precisament, el motiu pel qual va marxar el predecessor de Polidano al càrrec, Carlos Prats. «El club exigeix molt. Demanaven constantment més jugadores pel primer equip i pel juvenil i jo no podia més, així que era el moment de fer un pas al costat. El club em va convidar a marxar i jo vaig fer el pas, perquè necessitaven coses que jo no els hi podia donar», explica Prats. L'excoordinador del Sabadell assegura sentir-se «alliberat» després d'aquesta marxa i creu que el vallesà és «un club una mica tòxic».

L'escenari en el qual aterra Tony Polidano, doncs, no sembla fàcil, però ell es mostra il·lusionat i amb ganes de treballar. El coordinador arlequinat ja estudia el mercat, però assegura que les incorporacions «no seran imminents» i afegeix: «Treballarem durant aquesta aturada nadalenca per reunir-nos amb l'entrenador i veure que podem fer. No vull prendre cap decisió sense parlar amb Jordi Saltó abans».

 

Notícies relacionades

Comenta