Més notícies de Nacional

Juli García: "Els errors individuals ens han sentenciat"

L'entrenadora de l'Espanyol B troba en algunes accions puntuals el motiu per no sumar a Les Planes

Futfem.cat | Pedro Salado

Després de caure a domicili davant el Levante Les Planes (3-1), Juli García, entrenadora de l'Espanyol B, es va mostrar satisfeta per l'actuació del seu equip: "Independentment del resultat, crec que hem fet un bon partit en línies generals. A pesar de la derrota, podem treure conclusions positives".
L'entrenadora blanc-i-blava va explicar els motius que van impedir que el seu equip sumés en el desplaçament a Sant Joan Despí: "Els errors individuals ens han sentenciat. Els tres gols han vingut, més que per creació seva que per errades nostres i un dels seus punts forts és que saben rendibilitzar a la perfecció les seves arribades".
García, a més, va assegurar que el fet de rebre dos gols tant seguits va acabar amb les esperances de les seves jugadores: "Només començar la segona part, elles s'han posat amb un 3-0 a favor, però amb el pas dels minuts ens hem refet i hem marcat un gol que ens ha animat una mica. Potser ens ha mancat creure en les nostres possibilitats".
Tot i així, l'entrenadora blanc-i-blava va insistir en la dificultat que suposava enfrontar-se amb un dels equips més en forma de la categoria: "Sabíem que seria un dels partits més complicats que tindríem aquesta temporada perquè el Levante opta a l'ascens. A més, crec que s'ho mereixen per tot el què estan demostrant".

Antonio Polidano, per la seva banda, no va dubtar en assenyalar la superioritat del seu equip davant l'Espanyol B: "Penso que hem sigut superiors al rival i, fins i tot, en la primera meitat podríem haver sentenciat el partit". El tècnic del Levante Las Planas va reconèixer una certa cautela per part del seu conjunt durant els primers minuts de joc: "Quan al davant tens un equip de garanties i que saps que t'exigirà molt, sempre t'ho prens d'una altra manera i no surts a menjar-te el camp des de l'inici. Tot i això, crec que el meu equip ha estat ficat en el partit des del primer minut".
Amb el primer gol de Sara Serna, Polidano assegura que l'equip va reaccionar positivament: "Defensivament, hem sigut molt solvents i en atac, de mica en mica, hem anat guanyant terreny a l'Espanyol B. El primer gol ens ha donat prou calma per veure el partit des d'una perspectiva diferent i jugar-lo d'una altra manera".

L'Espanyol B, que arribava a la cita com l'equip menys golejat de la divisió de plata, amb només sis gols en contra, no va poder fer res davant l'ofensiva planenca. "L'Espanyol B venia amb una molt bona dinàmica en aquest sentit, però el nostre joc ofensiu és poderós i hem tingut l'encert de cara a porteria", va assegurar Polidano.
L'entrenador del Levante, a més, no va dubtar en felicitar a Sara Serna, autora de dos dels tres gols de l'equip: "Sara es troba en un moment de forma boníssima. Estem molt satisfets amb la feina que està fent, però també cal dir que sense les seves companyes, res d'això seria possible".

 

Notícies relacionades

Comenta