Més notícies de Nacional

Treure's la son

El Sabadell arrenca l'any amb el propòsit de sortir del descens en horari matinal i davant un Sant Gabriel necessitat

Manel Expósito (Futfem.cat)

Difícilment veurem el partit de la primera volta, on el Sant Gabriel de Carlos Romero es va exhibir al Ruiz Casado (6-0) davant un pobre Sabadell que, ara com ara, afronta «cada jornada com una final», segons apunta el seu tècnic Jordi Saltó.

Tot i que la salvació és únicament a 3 punts, i encara resten 12 jornades de Lliga, aquest diumenge també hi ha un duel directe per la salvació -Pallejà vs Estartit- que podria deixar les arlequinades a 6 punts de la permanència en els pitjors dels casos. Circumstància que no els hi passa pel cap. «L'equip és conscient de la realitat que està vivint però a poc a poc estem recuperant la il.lusió», comenta Saltó respecte de la delicada situació que viu l'equip en posicions de descens.

El Sant Gabriel per la seva part tampoc està per tirar coets. Les adrianenques acumulen tres derrotes de forma consecutiva i les urgències es troben més aviat en sumar punts sigui com sigui. «Estem en una dinàmica força negativa, però confiem en nosaltres per tirar endavant», assegura l'entrenador blau Carlos Romero. «Més enllà de mostrar un bon joc, ara mateix necessitem la victòria», afegeix Romero.

L'atractiu principal d'aquest duel serà el debut amb el Sabadell de Mar Mazuecos, fitxatge nadalenc que arriba procedent de l'Espanyol. A més, Sara Garcia seguirà sent baixa per lesió. Al Sant Gabriel, Cristina Campos encara no té l'alta mèdica i Elena Julve és dubte fins a l'últim moment per molèsties físiques.

 

Notícies relacionades

Comenta