Més notícies de Segona

El Pallejà pateix per vèncer l'Estartit

Malgrat que les gironines s'han avançat, les locals han reaccionat per capgirar el marcador (3-2) però han acabat demanant l'hora

Pedro Salado (Futfem.cat)

El partit entre el Pallejà i l'Estartit, separats per només un punt a la classificació ha estat igualat fins al xiulet final i és que sense posicionar-se sobre la gespa, les visitants s'han avançat res més començar amb una bona acció atacant. El Pallejà ha mantingut la calma i amb molt temps per disputar-se ha capgirat el resultat a la primera meitat. L'empat l'ha fet Carla Farré i els altres dos han estat obra d'una altra Carla, en aquest cas, Martínez, que ha signat un doblet marcant primer a l'aprofitar una errada de la portera a la sortida d'un corner i després al culminar una bona acció d'atac de l'equip, del qual el tècnic Xavi Barreda qualifica que ha fet «Una molt bona primera meitat. Encara que el resultat es deu potser més a les imprecisions i errades del rival que per accions elaborades pròpies».

Aquest resultat al descans podia fer pensar que la segona part seria còmode però no ha estat així. «Els segons 45 minuts han estat molt malament i això ha provocat que el rival retallés distància i que gairebé al final empatessin amb un parell d'ocasions» diu crític Barreda. I és que amb el 3-2, tots dos equips han gaudit d'ocasions però cap d'ells ha aconseguit materialitzar-les, un per empatar i l'altre per ampliar resultat. «No s'han aprofitat i s'ha acabat demanant l'hora. S'ha patit molt però el resultat em sembla just».

La baixada en el joc del Pallejà «potser és perquè les jugadores pensaven que el partit es guanyaria sí o sí. Però s'ha de fer bé la feina perquè si no pot passar el que ha estat a punt d'ocórrer avui» sentencia Barreda, qui es mostra confiat d'assolir l'objectiu de la permanència després de la victòria aconseguida avui.

 

Notícies relacionades

Comenta