Més notícies de Nacional

Trencar barreres a Palma

El Sant Gabriel vol superar la marca de les dues victòries consecutives davant el Collerense

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

No hi ha manera. El Sant Gabriel porta dos intents frustrats sense poder acumular tres triomfs de forma consecutiva i trobar així un camí ferm aquesta temporada. Aquest diumenge (12.00 hores), però, tindrà el tercer assalt -la tercera és la bona, segons diu la dita- per deixar ben encaminada la permanència. «Per números encara no tenim la salvació a la butxaca, però és cert que tenim l'objectiu molt a prop», assegura optimista l'entrenador blau Carlos Romero.

Respecte del partit en qüestió, el conjunt adrianenc torna a enlairar-se cap a Palma per reviure contra el Collerense un duel de dos ex-Primera durant cinc temporades de forma consecutiva. D'aquesta manera, Romero també vol revertir el resultat del matx al Ruiz Casado: «S'intentarà retornar la derrota que vam patir a la jornada de la primera volta (1-2)». L'equip balear es troba quart a la classificació amb 29 punts, cinc més que el Sant Gabriel.

Per aquest duel, únicament serà baixa Anna Molet per gastroenteritis i tornen a la convocatòria Marta Campanales i Laura Galcerán.

 

Notícies relacionades

Comenta