Més notícies de Nacional

El futur disseny, en mans del planter

El Sant Gabriel obre un concurs per triar l'equipació de la pròxima temporada a partir de tres propostes de jugadors del futbol base

CE Sant Gabriel

Tot i que la present temporada encara no ha finalitzat i fa tot just un mes que hem estrenat el nou any, a Sant Adrià de Besòs ja han començat a planificar el curs 2017/18. Si més no, amb un brainstorming de com seran les equipacions que lluiran els equips del club a partir del pròxim estiu.

L'atractiu d'aquesta idea original del president adrianenc i de la seva junta directiva es troba en el fet que el disseny de la futura samarreta sortirà a partir de tres propostes dissenyades per jugadors del planter blau: l'Aina, l'Emma i l'Eric. «Va ser una idea que vaig tenir i va ser presentada a la junta directiva», comenta el president del Sant Gabriel, Gori Peralta. «Els jugadors del club, pares i aficionats tenen en les seves mans triar quina serà l'equipació principal de la temporada vinent. Això sí, un dels requisits a l'hora de dissenyar les samarretes era que el color principal fos el blau», afegeix el màxim responsable del club arran d'una proposta original i que uneix encara més l'entitat.

Qualsevol persona, sigui aficionat al Sant Gabriel o no, tindrà temps fins al pròxim dimecres per votar la seva preferència a la web oficial del club. L'opció guanyadora serà la nova equipació del club per al curs vinent, «encara que el patrocini de les samarretes anirà per equips, sempre i quan no arribi una bona oferta a nivell global», comenta Peralta.

D'altra banda, i després de veure com molts pares i equips rivals es preguntaven per què el Sant Gabriel lluïa l'equipació principal de color blanc aquesta temporada, Gori Peralta ha tancat aquest dubte: «Aquest curs les equipacions han estat de color blanc per una qüestió de temps, ja que les volíem personalitzades i vam veure que no estarien disponibles abans s'inicies la temporada».

Amb aquesta qüestió tancada i resolta, ara haurem d'esperar una setmana per conèixer quin serà el disseny del Sant Gabriel per la pròxima temporada. Tot queda en mans de l'Aina, l'Emma o l'Eric. El planter, mana a Sant Adrià.

 

Notícies relacionades

Comenta