Més notícies de Nacional

El joc directe s'imposa

El filial de l'Espanyol mostra més recursos i supera el Collerense amb un futbol més vertical

Pedro Salado (Futfem.cat)

L'Espanyol B ha sumat una victòria tan treballada, com meritòria davant un ex Primera com és el Collerense. Els gols s'han fet esperar fins a la segona meitat i, tot i que el conjunt mallorquí ha igualat el partit, les blanc-i-blaves han acabat imposant-se per sumar 3 punts que les mantenen a la part alta de la taula.

Kennet Sánchez, entrenador del filial de l'Espanyol ha qualificat el partit de «difícil» per l'entitat dels dos conjunts: «Ens ha costat més del compte controlar el partit. No ha sortit la nostra millor versió per mèrit del rival, però hem sabut aturar la gent perillosa que té el Collerense a dalt, com Pili (Espadas)». El tècnic blanc-i-blau reconeix que la primera meitat no ha estat gens atractiva: «Diria que no hi ha hagut cap llançament entre els tres pals. Ha estat una primera part sense ocasions ni dominador clar».

Sánchez ha buscat la reacció amb un canvi tàctic a la segona meitat: «Hem jugat més en llarg, demostrant que tenim més recursos i ha funcionat. El primer gol ha arribat en un contraatac per banda que Anna Bernadí ha rematat al fons de la xarxa». Poc després, però, el Collerense ha igualat el partit amb una jugada similar també a la contra. El premi final arribaria a falta d'un quart d'hora pel final, en una jugada embolicada en què Sandra Alberola ha rematat un servei de falta i la pilota ha acabat entrant després de picar sobre una defensora mallorquina. Un gol que ha estat un reflex del qual ha estat la tònica general del partit, com explica Kennet Sánchez: «El gol ha estat molt estrany, igual que el partit, però ens feia falta un partit així, on sumem els 3 punts tot i no fer un partit perfecte. Això reconforta les jugadores perquè fins ara, o fèiem un partit rodó, o no aconseguim res positiu».

La resta de la jornada també ha afavorit els interessos del filial 'perico'. L'Europa no ha passat de l'empat contra l'Igualada, mentre que l'AEM ha perdut en el seu desplaçament contra el Son Sardina. Només la victòria del Sant Gabriel taca una mica el que podia haver estat una jornada perfecte. Les blanc-i-blaves són quartes amb 32 punts.

 

Notícies relacionades

Comenta