Més notícies de Nacional

Reestructuració dels equips catalans amb la desaparició del Lleida Esportiu

El Lloret ocuparà la plaça a Segona i a Preferent el Tortosa-Ebre puja de Primera Catalana

La desaparició del Lleida Esportiu ha provocat molts canvis als calendaris a falta de pocs dies per l'inici de la temporada. El conjunt lleidatà, que va disputar les eliminatòries d'ascens a Primera Divisió, ha retirat el seu equip de la competició enmig d'una gran polèmica i deixa a l'AEM com a únic representat de la ciutat.

La plaça que deixa el Lleida a Segona Divisió l'ocuparà el Lloret. El conjunt gironí va acabar tercer la temporada passada, per darrere de Vic i Espanyol, i es va quedar a les portes de l'ascens. El canvi no afectarà al calendari, ja que reemplaçarà al Lleida sense modificacions però sí que provocarà l'ajornament del seu primer partit.
L'enfrontament entre Lloret i Europa no es disputarà aquest cap de setmana, com sí que ho faran la resta de partits. Les gironines han demanat més temps per poder preparar la seva estrena i el matx s'ajornarà, segurament, fins al següent cap de setmana, coincidint amb l'aturada que fan a Primera i Segona pels compromisos amb la selecció.

Els canvis, però, no s'acaben aquí i qui ocuparà el lloc que deixa el Lloret a Preferent serà el Tortosa-Ebre. Les tarragonines van ser segones al grup 1 de Primera Catalana i pugen de categoria després de que Les Preses renunciés, per motius econòmics, a la plaça que els hi corresponia com a primeres de grup. Aquesta competició començarà, tal i com estava previst, el cap de setmana del 20 i el 21 de setembre. El calendari no patirà modificacions i el Tortosa-Ebre ocuparà el lloc natural del Lloret.

 

Notícies relacionades

Comenta