Més notícies de Nacional

Jordi Ferrón: «Ens ha faltat rematar la feina en atac»

L'entrenador del Seagull remarca la gran feina en defensa del Sant Gabriel i la «molt bona dinàmica» que acumula el conjunt de Sant Adrià

Manel Expósito (Futfem.cat)

«Sabíem que seria un partit molt complicat», i amb aquesta dificultat s'ha desenvolupat el derbi veïnal a Montigalà, en paraules del míster badaloní Jordi Ferrón. Un duel intens, que no ha deixat ni un segon de descans, ni relaxació. Part d'aquesta culpa la té un Sant Gabriel que porta «una dinàmica molt bona i des d'inici de temporada ha demostrat ser un gran equip que té molt clar quin ha de ser el seu joc», reconeix l'entrenador del Seagull.

Tot i així, el treball i joc de les 'gavines' a la gespa també ha estat intens i dominador, però sense acabar de «rematar la feina als metres finals». «Segurament no hem estat tan encertades de cara a porteria com a les darreres jornades. Portàvem una ratxa molt bona de cara a porteria, però ens ha faltat definir millor en atac», ha apuntat Ferrón. D'altra banda, el míster del Seagull també ha valorat «la gran feina del Sant Gabriel en defensa, intentant ubicar el partit en el seu camp perquè a nivell ofensiu tenen jugadores de molta qualitat». Preguntat per la pugna per la promoció d'ascens entre les badalonines i l'Europa, l'entrenador català ha defugit entrar en valoracions: «Ara hem d'intentar buscar la part positiva d'aquest punt contra un rival que arribava en una dinàmica molt bona».

Carlos Romero, per la seva banda, ha elogiat orgullós l'esforç de les seves jugadores davant el líder i l'esforç del seu equip fins al xiulet final: «Hem treballat moltíssim. Estic súper content perquè hem sumat 1 punt davant un equipàs». A més a més, Romero ha afegit: «Si ha donat la sensació que hem reduït intensitat al segon temps ha estat fruit del ritme del Seagull». El tècnic del Sant Gabriel ha tancat les valoracions del partit destancat el «canvi de mentalitat d'un equip que arribava pràcticament sencer de Preferent i sense cap experiència a Segona».

 

Notícies relacionades

Comenta