Més notícies de Nacional

L'Europa estrenarà nou entrenador el 2015

Carlos Navas torna al club escapulat per substituir Oriol Casadevall

Futfem.cat | Pedro Salado

Amb l'entrada del nou any, arriba el segon canvi a una banqueta de Segona Divisió. Si a principis de desembre, el Sant Andreu feia oficial la destitució de Xavi Peris, ara és Oriol Casadevall qui abandona la banqueta de l'Europa.
La dinàmica descendent de l'equip ha portat al club gracienc a prendre aquesta decisió. La coordinació de l'entitat considera que una plantilla que va lluitar per jugar la promoció d'ascens la temporada passada no hauria d'estar, aquest any, a sis punts del descens.

L'aposta del club escapulat per revifar l'equip és Carlos Navas, entrenador de l'Europa les darreres dues temporades. Una opció triada pel gran coneixent de Navas tant del funcionament intern del club com de les mateixes jugadores, ja que s'ha mantingut gran part del bloc de la temporada passada. "Coneixem gairebé a totes les jugadores, la tornada serà fàcil en aquest sentit perquè ens hem anat trobant amb algunes pels camps de futbol i la relació sempre ha sigut bona, de molt afecte", explica Carlos Navas, qui també coneix les dificultats que li esperen: "La feina més complicada que tenim ara mateix és fer amb la nostra feina que totes es sentin valorades per igual, que vegin que totes són igual d'importants".
Pel què fa als objectius de l'equip, el nou tècnic escapulat és ambiciós: "Tenint en compte la qualitat de les jugadores que tenim i la trajectòria en les dues últimes temporades, amb un ascens fa dos anys i quedant a les portes de la promoció d'ascens a Primera la temporada passada, el nostre objectiu ha de ser molt competitiu. Volem recuperar la imatge de serietat de l'equip, té molt marge de millora". Tot i això, és conscient que la promoció d'ascens aquesta temporada és molt complicada: "El Levante Las Planas està intractable i el Barça B d'aquesta temporada també està sent molt competitiu. El nostre objectiu ha de ser quedar, com a mínim terceres".

COMPAGINARÀ BANQUETA I DESPATX
Carlos Navas va abandonar la banqueta de l'Europa l'estiu passat per poder dedicar-se al què més li agrada, la gestió esportiva i es va incorporar al Sant Cristóbal com a coordinador del club terrassenc: "Vaig acabar el màster de Gestió Esportiva i volia deixar les banquetes per anar als despatxos que és el que més em motiva", explica Navas.
El nou entrenador escapulat, va condicionar la seva tornada a l'Europa a poder mantenir les responsabilitats que ocupa al Sant Cristóbal: "Els dos clubs es van posar d'acord perquè pogués compaginar les feines als dos llocs i estic molt content perquè podré fer tot el que m'agrada".

El futur de Carlos Navas al front de l'Europa, però, sembla tenir data de caducitat: "Vinc a donar un cop de mà al club perquè ara ho necessita". El tècnic gracienc afirma que tot i que no descarta cap opció de futur, la seva intenció no és continuar la temporada vinent: "Tenen mesos per buscar un nou projecte esportiu per l'any que ve i trobar algú per dirigir-lo".

 

Notícies relacionades

Comenta