Més notícies de Nacional

El vestidor del Sant Andreu, optimista amb el canvi d'entrenador

Les jugadores valoren la confiança mostrada per Sergio Martínez

Futfem.cat | Pedro Salado

Un mes després de la destitució de Xavi Peris, el Sant Andreu encara el 2015 amb la confirmació de Sergio Martínez al capdavant de l'equip. L'entrenador de l'Infantil C de l'entitat quadribarrada, va agafar les regnes de l'equip de manera interina quan es va fer oficial la marxa de Xavi Peris. "La dinàmica que hi ha hagut en el vestidor i la bona acollida que ha tingut per part de les jugadores" són els motius que argumenta la directiva del Sant Andreu per confirmar Martínez com a màxim responsable de l'equip fins a final de temporada.
Unes impressions que comparteix el vestidor andreuenc, on s'assegura que "l'equip es mostra més confiat amb els nous entrenadors i amb ganes de treure la situació endavant". Fonts de dins el vestidor quadribarrat afirmen que el canvi ha estat molt positiu i que l'ambient ha millorat notablement: "Existeix una confiança entre les jugadores i el cos tècnic que potser abans no hi era. Ens repeteix constantment que tenim talent i qualitat de sobra per sortir de la zona baixa". Des del vestidor també avisen que el club té previst realitzar certs canvis a l'equip: "Els entrenadors ens han dit que hi haurà canvis en l'equip, baixes de jugadores i nous fitxatges, com a ordre de la directiva".

Jugadores i cos tècnic es mostren confiats en sortir de la zona de descens que ara ocupen. El mateix Sergio Martínez assegura a la pàgina web del club quadribarrat que tot i la delicada situació en què es troba l'equip, afronta amb il·lusió aquesta nova etapa: "Ho afrontem amb moltes ganes. Sabem de les dificultats, però amb treball i esforç esperem poder revertir la situació".
En els dos partits que porta al capdavant de l'equip, Sergio Martínez només ha aconseguit sumar un punt, el sumat en la seva estrena, en el descompte, davant l'AEM. En l'última jornada abans de l'aturada de la Lliga, l'equip va caure en el temps afegit davant el Sant Gabriel B. Amb aquests resultats, el Sant Andreu no ha pogut evitar passar el Nadal com a cuer de Segona Divisió. L'equip, però, es troba a només tres punts de la salvació i amb aquest objectiu rebrà aquest cap de setmana l'Espanyol B en el primer partit de l'any al Narcís Sala.

 

Notícies relacionades

Comenta