Més notícies de Nacional

Una lesió de creuats colpeja Lupe

La jugadora del Sant Gabriel diu adéu a la temporada i haurà de passar per quiròfan d'aquí a dos mesos

Manel Expósito (Futfem.cat)

Previous Next

Malauradament, aquesta temporada no podrem gaudir més del talent i la màgia de Lupe Martínez. La migcampista argentina del Sant Gabriel va patir fa dues setmanes una lesió inesperada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l'Espanyol B i la pitjor de les notícies s'ha acabat de confirmar aquest dimarts: trencament del lligament creuat anterior del genoll de la cama esquerra amb trencament parcial del lligament anterior intern i afectació al menisc.

Aquest diagnòstic que va revelar la ressonància realitzada a la jugadora la setmana anterior, es tradueix en un període de recuperació aproximat d'entre 6 i 8 mesos, tot en funció de com es desenvolupi l'operació i respongui el genoll. Tot i que les proves han confirmat la primera inspecció al genoll, el pròxim dilluns serà quan el metge marcarà el calendari dels passos a seguir durant el tractament de la lesió.

La lesió de creuats, però, no és desconeguda a la família de Lupe, ja que fa un any i mig també va viure el mateix tràngol la seva germana bessona i jugadora adrianenca Male, així com també el seu altre germà Iván. «A casa ja he viscut lesions de creuats, tot i que Malena no va patir afectació al lligament anterior intern», reconeix Lupe.

«El suport de la meva germana durant els primers dies ha estat molt important», afegeix una de les jugadores revelació de la temporada a Segona. Ara per ara, Lupe agraeix el «suport» per part de les seves companyes d'equip i espera tornar a ser la jugadora que ha brillat aquest curs, tot i que amb cert pessimisme.

 

Notícies relacionades

Comenta